USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Старий Луцьк» поступився лідеру Суперліги «Дніпру»

19 Жовтня 2023 17:59
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» не зумів навʼязати боротьбу лідеру Суперліги «Дніпру», поступившись з рахунком 62:90. Для дніпрян ця перемога стала шостою у шести матчах.

Перші очки у грі набрав дніпрянин Закурдаєв. Баскетболісти «Дніпра» краще за лучан діяли в атаці на початку чверті, накидавши на +7 очок переваги. Тож Володимир Журжій взяв тайм-аут, аби внести корективи у гру своєї команди. Однак це не надто допомогло, бо в середині чверті рахунок вже був 3:15 на користь «Дніпра». Трішки зменшив відставання Дейна, влучивши трьохочковий. Але після цього дніпряни зробили свою перевагу ще більшою та виграли першу чверть з рахунком 9:29.

Читати ще: «Старий Луцьк» впевнено обіграв «Кривбас»

У другій чверті баскетболісти «Дніпра» продовжили нарощувати перевагу, за перші 5 хвилин вони зробили ривок 11:4. Дубоненко, закинувши «трьоху», встановив 30-очкову перевагу дніпрян. Після цього двічі поспіль забив лучанин Глушко. Зрештою перша половина завершилася з рахунком 23:55.

Одразу після перерви Коровяков забив три бали. Він повторив цю дію наприкінці третьої чверті. Загалом у цій десятихвилинці була рівна гра, але дніпряни все одно в ній перемогли, а загальна перевага в понад 30 очок зберігалася – 36:70.

Читати ще: «У четвертій чверті хлопці зарано розслабились», – Журжій про перемогу над «Кривбасом»

Очевидно, що надія на позитивний результат для «Старого Луцька» зникла ще в попередній чверті. Тож четверта десятихвилинка стала суто формальністю. У ній лучани перемогли, але загальну перемогу святкував «Дніпро» – 62:90.

Найрезультативнішим у складі лучан став Євген Коровяков – 17 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus