USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Іловайськ здали зрадники у двох бригадах, - Порошенко

28 Серпня 2014 20:48
Згідно з уточненими даними щодо ситуації в Іловайську, стало зрозуміло, що добровольчі батальйони потрапили в оточення з причини зради керівників двох бойових бригад. Про це на екстреному засіданні РНБО заявив президент України Петро Порошенко, - повідомляє Преса України.

«Я не можу не підкреслити, що певною мірою відповідальність за ситуацію в Іловайську, без сумніву, несе керівництво двох підрозділів, які самовільно залишили лінію оборони і поставили в надзвичайно складне становище своїх товаришів, - заявив президент.

Щоб у майбутньому уникнути подібного самовільного залишення бойових позицій, Україна прийме найжорсткіші заходи для припинення зради серед військовослужбовців.

«Підкреслюю, держава прийме надзвичайні і рішучі заходи, щоб не допустити національної зради», - зазначив Порошенко.

Президент вважає, що українці - сильний народ і це найкраща новина, яку необхідно донести до свідомості кожного українця. Саме з цієї причини треба припинити розводити панічні настрої серед громадян і перестати розраховувати ще на когось, крім себе, в майбутній боротьбі проти російських окупантів.

«Україна здатна самостійно захистити саму себе. Нам потрібна високотехнологічна зброя, сучасні засоби розвідки. Ми завершили всі переговори. Я впевнений, що у нас є всі передумови для стабілізації. Ми повинні зберігати холоднокровність, єдність і національну загальну солідарність», - зазначив президент.

Однією з основних тем, які будуть сьогодні обговорюватися на засіданні, є необхідність збільшення чисельності військової техніки, озброєння для Національної Гвардії і збройних сил, для чого буде заслухано доповідь вітчизняної «оборонки».

«Ми заслухаємо «Укроборонпром» щодо нарощування чисельності озброєння, важкої техніки, які необхідні для армії і Національної гвардії», - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, в оточенні під Іловайськом уже декілька днів залишаються в оточенні декілька добровольчих батальйонів та частина сил Національної гвардії, зокрема, 51 бригада, яка за останні дні зазнала великих втрат.

Серед оточених добровольчих підрозділів Національної гвардії та МВС у місті Іловайськ Донецької області знаходяться і три десятки бійців роти міліції спеціального призначення «Світязь», яка теж понесла втрати. Так, загинув мешканець села Підгайці Луцького району Володимир Іщук.

Сьогодні у Києві відбувся пікет щодо надання термінової допомоги добровольчим батальйонам під Іловайськом та зміни керівництва Міністерства оборони і Генштабу.

Ініціативна група учасників пікету, які вимагають розблокування батальйонів під Іловайськом, після переговорів з керівництвом Генштабу залишалися задоволеною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анонім Показати IP 28 Серпня 2014 20:51
Зрада!!!
Дончанин до Анонім Показати IP 28 Серпня 2014 22:43
п У Т І Н Х * Й Л О ....
НОНА Показати IP 28 Серпня 2014 20:58
Це все туфта. Народ повинен знати своїх зрадників. Хто конкретно зрадники. Чому військові бригади залишили свої позиції. Парадокс, добровольчі слабо озброєні батальйони тримаються, а кадрові військові частини тікають. Прийшов час говорити народу правду якою б тяжкою вона не була, а зрадників треба привселюдно розтріляти. Інакше треба забути про незалежну Українську державу.
Наталія до НОНА Показати IP 28 Серпня 2014 23:04
а може цей зрадник він - http://volodymyrforum.com.ua/viewtopic.php?p=1462#p1462
ПТН ХЛО Показати IP 28 Серпня 2014 21:51
В надзвичайно складне становище поставила держава своїх військових. І мова іде не про зраду керівників цих підрозділів. ЗРАДА у верхах. А до відповідальності потрібно притягувати генералів, які сидять в Києві і відправляють воювати хлопців на шкільних автобусах.
тиць... до ПТН ХЛО Показати IP 29 Серпня 2014 08:24
Держава??? Дятли при владi !!!!!!!
123 Показати IP 28 Серпня 2014 22:14
вся ця війна триває не перший день говорять ,а вони все говорять що треба то тих заслухати то іншу доповідь вислухати , а хлопці тим часом кладуть голови!!!! якщо нема читкіх наказів то нех*ен воювати, розвертатись і по домам всім, нехай ті хто кричав р о с е я то й воюють! накликали біду на наші голови, хай тримають гуманітарку від росії і радіють!!!!! тискають ручки один одному і що далі ще гірше!!!!
666 Показати IP 28 Серпня 2014 22:16
Зрадників треба віддати батькам загиблих хлопців в АТО
2334 до 666 Показати IP 28 Серпня 2014 23:18
100%- зрадники сидять у верхах.
Самий Показати IP 28 Серпня 2014 22:33
перший зрадник України - це порошенко. Порошенко- наші хлопці і далі будуть гинути до тих пір, поки ти при владі. Не п...зди багато, а дай добровольцям зброю. Чи ти такий самий, як Путін. Мабуть такий, ще гірший, і зацікавлений в знищенні власного народу. ПЕРЕШЛІТЬ ЦЕ НА КИЇВ!
Всезнайко до Самий Показати IP 28 Серпня 2014 22:35
То тебе джулька-злодійка навчила так писати проти Президента?
Роман Показати IP 28 Серпня 2014 22:50
Відкрили америку http://www.ipukr.com/?p=10440 ще Семенченко про це говорив
Лучанин Показати IP 29 Серпня 2014 02:38
Справа не в зраді, а в тому, що Україна набагато слабіша Росії, президент якої Путін є фактичним господарем ситуації на Донбасі, бо знає, що ЄС обмежиться санкціями, які для Росії є комаринами уколами, а США і НАТО вмішуватися не хочуть, навіть не допомагають Україні озброєнням.
Самий до лучанин Показати IP 29 Серпня 2014 11:47
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus