USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Імена провокаторів, які в 2014 році на Волині «торгували» посадами, скоро випливуть, – Поліщук

19 Грудня 2019 12:08
«Імена провокаторів, які у 2014 році вирішували, який головний лікар, лісник чи міліціонер залишиться на посаді, найближчим часом випливуть», – пообіцяв радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, коментуючи поширення дезінформації про те, що поблизу Старого ринку зводитимуть багатоповерхівки.

Про це стало відомо під час засідання позачергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 19 грудня.

Так, обранець громади зазначив, що дуже задоволений тим, що у Луцьку оголосили фаховий, професійно-підготовлений конкурс на найкращий варіант облаштування території навколо Луцького замку.

«Той ріст якості конкурсів, якість і рівень робіт, і що учасники – це архітектори з усієї України, це чудово. Ми разом виберемо ту концепцію розвитку Замкової площі, яка прикрасить наше місто», – зазначив Ігор Поліщук та додав, що концепцією мають бути передбачені оглядові майданчики, сквери, парковки – все, аби місцеві мешканці та туристи були задоволені.

Натомість Ігор Поліщук відзначив, що серед депутатів міськради є провокатори, які свідомо поширюють фейки, дезінформують лучан та сіють паніку.

«Не дочитавши до кінця та вирвавши інформацію з контексту, вони пишуть, що на площі буде житлова багатоповерхова забудова. ЗМІ тиражують цей пост і люди збурюються», – зазначив Ігор Поліщук, вочевидь, маючи на увазі допис у соцмережі депутата Павла Данильчука, який заявив, що площу поблизу замку забудуть висотками.

Читайте також: На місці Центрального ринку у Луцьку багатоповерхівку не побудують

Також Ігор Поліщук відзначив, що ті ж провокатори заявляють, що виступають за перенесення ринку та приведення цієї площі до цивілізованого вигляду, а самі після цього зустрічаються з підприємцями ринку і «вчать людей, як їм мітингувати».

«Дуже скоро прийде час, коли ми дізнаємось, як ці провокатори в 2014 році, коли люди виходили на Майдан і хотіли щось змінити в країні, їздили і вирішували, якому головному лікареві, митнику, прокурору чи лісівнику треба заплатити, щоб залишитися на посаді... Все задокументовано і дуже швидко прийде той час, коли це все підніметься на поверхню», – заявив депутат.

Цю репліку Павло Данильчук сприйняв на свій рахунок, тому почав виправдовуватися, що його слова неправильно зрозуміли і трактували на власний розсуд.

Зазначимо, що в 2018 році депутат і забудовник Сергій Була розповів, що Павло Данильчук заробляє на життя тим, що вимагає в забудовників гроші за не перешкоджання будівництву багатоквартирних будинків.

«Це людина (Павло Данильчук, - ВН), яка ніде не працює, ходить по забудовниках та «збиває» гроші. Він був у мене на об’єкті на Соборності, 22 та просив гроші», - зазначив Сергій Була.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ветфельдшер Показати IP 19 Грудня 2019 12:28
Ну-ну, цікаво за ліс, за головних лікарів, за міліціонерів. Якщо це не голослівно? Ждьом-с.
ветфельдшер Показати IP 19 Грудня 2019 12:29
...і за пістолети на міліцейському посту на цуманському перехресті.
Правда Показати IP 19 Грудня 2019 13:02
Значить все погано в "королівстві кривих дзеркал".Відколи це бубулкін став забудовником?
Він Показати IP 19 Грудня 2019 13:27
Те саме він робив із забудовником на Стрілецькій, але там номер не пройшов, заробили адвокати
лучанин Показати IP 19 Грудня 2019 15:35
невже Пащенка загадають?
Лучанин Показати IP 19 Грудня 2019 16:48
Невже цьому аферисту Данильчуку хтось ще вірить ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus