USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Індія відновить експорт вакцини від COVID-19 з жовтня

21 Вересня 2021 14:31
Індія відновить експорт вакцини проти коронавірусу з жовтня.

Як передає Укрінформ з посиланням на ВВС, про це повідомив міністр охорони здоров'я Індії Мансух Мандавія.

Оголошення було зроблено напередодні візиту прем'єр-міністра Нарендри Моді до Вашингтона на саміт лідерів США, Індії, Японії й Австралії. На зустрічі у вівторок, ймовірно, обговорюватиметься експорт вакцин.

Мандавія наголосив, що виробники вакцин в Індії «очікують, що в жовтні вироблять понад 300 мільйонів доз» для власної кампанії вакцинації країни, а надлишки доз будуть надіслані до інших країн для глобальної боротьби з коронавірусом.

«Ми допоможемо світу і завдяки COVAX ми також виконаємо свої зобов'язання», - сказав міністр охорони здоров'я.

За словами Мандавії, в цьому місяці уряд країни мав отримати 260 мільйонів доз від вітчизняних виробників.

«Виробництво збільшуватиметься і далі. Biological E (вакцина, розроблена у співпраці з американськими компаніями Dynavax і Baylor College of Medicine) та інші виробники також представлять свої вакцини на ринку», - додав він.

Як повідомляли, COVAX - це багатобічна ініціатива, спрямована на забезпечення доступу до вакцин проти коронавірусу для всіх країн світу, під керівництвом Глобального альянсу з вакцин (Gavi), Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) та Коаліції за інновації в забезпеченні готовності до епідемій (CEPI).

Індія, яка є найбільшим у світі виробником вакцин, призупинила експорт в квітні, щоб задовольнити внутрішній попит через стрімке зростання кількості випадків коронавірусу в країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus