USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

В Україну через «Ягодин» прибули понад 500 тисяч доз вакцини AstraZeneca від Данії

4 Серпня 2021 16:56
У пункті пропуску «Ягодин» в пріоритетному порядку здійснено оформлення двох автомобілів-рефрижераторів з 509,4 тис. дозами вакцин від COVID-19, які прибули в Україну, як гуманітарна допомога Данії.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Оскільки вакцина має зберігатися та транспортуватися з дотриманням температурного режиму, прикордонники оперативно зреагували на звернення представника Посольства Данії в Україні.

Міжнародне транспортування вакцини з Данського інституту сироватки до Києва забезпечив Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ.

Цю поставку планують використати для щеплення тих, хто має отримати другу дозу вакцини Astra Zeneca, решту розподілять між пунктами вакцинації.

Посол Данії в Україні Оле Егберг Міккельсен заявив: «Данія та Україна є близькими партнерами, зокрема, і в боротьбі з пандемією. Поставка цих 500 000 доз вакцини Astra Zeneca є дуже своєчасною, оскільки надзвичайно важливо щепити якомога більше людей до настання осені. Вдячний ЮНІСЕФ та уряду України за співпрацю, а також велика подяка медичним працівникам, які щодня продовжують рятувати життя по всій країні».

Ця поставка є прямою допомогою Україні від уряду Данії, який планує передати різним країнам 3 млн доз вакцин проти COVID-19 до кінця 2021 року.

Станом на 4 серпня 2021 року Україна вже отримала 11,9 млн доз різних вакцин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 4 Серпня 2021 17:30
знайшли куди збагрити хлам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus