USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інноваційна технічна творчість MindUp – відтепер у Луцьку

29 Лютого 2024 08:26
Всебічний розвиток дітей – внесок у їхнє успішне майбутнє! Інноваційна технічна творчість MindUp у Луцьку потурбується про це.

MindUp – простір, де діти від 3 до 10 років створюють інженерні проєкти з підручних матеріалів. На заняттях вони досліджують, експериментують та пізнають різні теми. Гурток уже понад шість років успішно працює у Львові, Києві, Харкові та Одесі, а віднедавна розпочав роботу в обласному центрі Волині.

MindUp має на меті викликати в дітей інтерес та любов до винахідництва. Саме цікаві та насичені заняття сприяють зануренню малечі в науку. Для цього фахівці поєднують низку дисциплін – фізика, географія, хімія, інженерія, математика, моделювання переплітаються в одному захопливому занятті.

А ще дітлахи отримують різноманітні матеріали для праці та «дорослі» інструменти. Тут звичайні кришечки, шпажки, пластикові пляшки стають інженерними проєктами. Діти не сидітимуть за столами, як на уроках у школі, а творитимуть у невимушеній атмосфері з професійними викладачами.


Але створення інженерних проєктів – лише частина занять. Юні науковці не просто збирають щось за інструкцією. Викладачі разом із дітьми дають прості роз’яснення технічним питанням: чому дроти різного кольору, що таке ізоляція, які наслідки короткого замикання тощо. Інноваційна технічна творчість MindUp – це про цікаве вивчення того, що є навколо нас.Як працюють у MindUp?

На одному занятті під наглядом двох педагогів навчаються до семи дітей. Уроки тривають один раз на тиждень – у суботу або неділю.

Дітлахів розподіляють на групи за віком. Під кожну вікову категорію розробляють індивідуальні курси, які поділені на кілька модулів. Кожен модуль – це створення з нуля персонального інженерного проєкту, який дитина забере додому.

Вартість занять – 2200 гривень на місяць. Сумніваєтеся? Відведіть дитину на пробний урок. Для сімей діє знижка.

Адреса: м. Луцьк, вул. Яровиця, 13 (ЖК «Яровиця»)

Телефон: 093 585 80 88

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus