USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Іноземець намагався приховати від митників понад 20 тисяч євро

6 Червня 2016 20:20
Двоє ізраїльтян спочатку заявили про відсутність у них будь-яких товарів, що підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню.

Про це інформує Управління Державної фіскальної служби у Волинській області.

Прямуючи до Республіки Польща через митний пост «Ягодин», громадянин Ізраїлю разом з колегою, обрали для переміщення спрощений режим перетину митного кордону – «зелений коридор», чим заявили про відсутність у них будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню або які належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлені заборони чи обмеження.

Під час проведення повного митного огляду посадовими особами управління боротьби з митними правопорушеннями Волинської митниці ДФС було встановлено, що громадяни Ізраїлю намагались перевезти через митний кордон України валюту в сумі 21 610 Євро.

Враховуючи вимоги законодавства, чоловікам повернули по 10 тисяч Євро кожному, а 1 610 Євро працівники митниці вилучили згідно встановленого порядку.

Довідково: відповідно до вимог постанови Правління Національного Банку України від 27.05.2008 N 148 «Про переміщення готівки і банківських металів через митний кордон України» фізична особа має право ввозити в Україну та вивозити за межі України готівку в сумі, що не перевищує в еквіваленті 10 000 Євро, без письмового декларування митному органу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus