USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянин віз до Польщі валюти на понад мільйон гривень

22 Травня 2015 11:01
Волинянин їхав до Польщі, приховавши валюти на понад мільйон гривень.

Учора, 21 травня, пізно ввечері на виїзд з України прибув мікроавтобус «Мерседес Спрінтер». За кермом іномарки до Польщі їхав мешканець Волині.

Під час проходження оформлення прикордонники звернули увагу на поведінку водія та вивели його транспортний засіб для додаткової перевірки. У результаті огляду прикордонно-митна оглядова група виявила в дорожній сумці понад 64,5 тисячі доларів США, які не були задекларовані.

На порушника складений адміністративний протокол. Загальна сума вилученої іноземної валюти в гривневому еквіваленті становить понад 1 мільйон 330 тисяч гривень.



Окрім того, в міжнародному пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону спільно з працівниками митниці запобігли спробі незаконного переміщення медичних препаратів та обладнання до Польщі.

Мешканець Київської області приховав у вантажному автомобілі «Мерседес» 477 флаконів та коробок стоматологічних препаратів і обладнання. Однак спеціально обладнане місце під кузовом напівпричепа автомобіля біля запасних коліс працівники пункту пропуску виявили.

Препарати восьми найменувань на суму близько 120 тисяч гривень вилучено, на 45-річного українця складено адмінпротокол.

Крім того, прикордонники Мостиського та Львівського загону та працівники митниці виявили у чотирьох автомобілях марки «Фольксваген» під обшивкою дверцят та в подвійному днищі понад 3 тисячі пачок сигарет, кілька десятків кілограмів сиру та кави. Через пункти пропуск «Шегині» та «Рава-Руська» до Польщі громадяни України везли сигарети, а каву та сир із сусідньої країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus