USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Іноземці зможуть купувати сільгоспземлі в Україні тільки після референдуму щодо цього питання, – Зеленський

11 Листопада 2019 13:22
Законопроект про ринок землі передбачатиме, що купувати земельні ділянки зможуть тільки українські громадяни та засновані ними компанії.

Про це президент Володимир Зеленський сказав в відеозверненні.

«Між першим та другим читанням у діючий проект закону будуть внесені правки, згідно яких право продавати і купувати землю матимуть лише українські громадяни та українські компанії, засновані виключно українськими громадянами. Іноземці та компанії, які мають серед засновників іноземців, отримають право купувати українські землі тільки у випадку, якщо на це буде дана згода народу України на всеукраїнському референдумі. Відповідний пункт буде міститись у законі», – сказав він.

Зеленський додав, що найближчим часом Верховна Рада розробить і прийме закон, «який чітко встановить види і механізми референдуму і нарешті надасть українцям право вирішувати долю того чи іншого дуже важливого для них питання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хак мозку Показати IP 12 Листопада 2019 12:47
Замахнувся на саме святе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus