USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Іноземцю не дали втонути в Західному Бузі

4 Лютого 2016 14:33
Луцькі прикордонники врятувати життя іноземцю, але тим самим завадили чоловікові в незаконному перетині.

На ділянці відділу «Рівне» прикордонники Луцького загону затримали громадянина Узбекистану за спробу незаконного перетину кордону поза пунктом пропуску. Про це повідомив помічник начальника загону, начальник прес-служби Олег Личковський – пише «Волинська газета».

Згідно з оперативною інформацією, що отримали прикордонники,

в бік державного кордону рухається невідома особа та все вказує на те, що на цій місцевості ця людина вперше, але вона чітко знає напрямок руху тай поспішає.

Бійці групи реагування від відділу прикордонної служби наздогнали невідомого вже на підступах до державного кордону майже в 100 метрах від Західного Бугу, чим врятували горе-порушнику життя. Лід на річці дуже тонкий, а норовлива течія прикордонного Бугу не всім відома. (Нагадуємо, як три роки тому на цій же ділянці прикордонники врятували життя громадянину Латвії, який також без документів намагався порушити державний кордон в обхід пункту пропуску та провалився під лід).

Документів, що посвідчують особу, при ньому ніяких не виявилося, а вже згодом він повідомив, що являється громадянином Узбекистану та мав намір потрапити до Європи в пошуках кращого життя.

57-річного громадянина затримано до встановлення особи та з’ясування всіх обставин його подорожі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
До ВН. Показати IP 4 Лютого 2016 14:57
Замініть, будь ласка, вислів "не оказалось" на "не виявилось"
ВН Показати IP 4 Лютого 2016 15:32
дякуємо..!:) Гарного Вам дня..!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus