USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Інтелігенцію Рожищенщини турбує соціально-економічний розвиток району

22 Січня 2009 17:55
Голова Рожищенської райдержадміністрації Володимир Войтович та керівники інформаційно-роз’яснювальних груп брали участь у проведенні єдиного дня інформування населення району. Про це 22 січня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Рожищенської РДА, на зустрічах з населенням в трудових колективах підприємств та організацій району обговорювалися теми «Акт Злуки УНР І ЗУНР як символ єдності українського народу» та «Щорічна підсумкова пресконференція Президента України «Майбутнє твориться сьогодні».
Голова райдержадміністрації зустрівся з колективом ЗОШ І-ІІІ ступеня №3 міста Рожище, де окрім визначених тем, присутні цікавилися питанням щодо визнання світовою спільнотою Голодомору 1932-1933 років в Україні геноцидом українського народу.
Питання про план соціально-економічного розвитку району на 2009 рік та про міжконфесійні стосунки на теренах області та району, як виявилося, є також темою, яка цікавить інтелігенцію краю.
На зустрічі з педагогічними працівниками школи піднімалися питання щодо забезпечення фінансовими ресурсами закладів освіти та інших установ бюджетної сфери, що знаходяться на території району. Підсумовуючи результати зустрічі, Володимир Войтович відмітив, що надалі приділятиме увагу подібним форми роботи з населеннямю.
Зустрічі у трудових колективах дають можливість керівнику отримати інформацію з «перших вуст». Це, безумовно, покращує якість управлінської роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus