USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Інвестор відмовився вкласти у Луцьк 20-мільйонів гривень

1 Липня 2010 14:50
Луцьке ПП «Тріада», яке мало намір побудувати сучасний басейн у місті, відмовилося це робити через «несприятливий інвестиційний клімат».

Таку заяву зробила 1 липня на прес-конференції у Луцьку директор з розвитку ПП «Тріада» Діана Бортнік.

«Успішна реалізація першої черги спортивно – оздоровчого комплексу «Олімпія» дозволило ПП «Тріада» знайти інвестиційні кошти на реалізацію ще одного амбітного проекту у сфері спортивної інфраструктури 50-ти метрового плавального басейну», йдеться у заяві.
В попередніх контактах з міською владою та профільною депутатською комісією Луцької міської ради ми засвідчували свою готовність долучитись до благоустрою скверу – встановлювати доріжки, ліхтарі, лавочки тощо», - йдеться у заяві.
На жаль ситуація склалась таким чином, що ми не відчуваємо сприятливого інвестиційного клімату для реалізації цього цікавого соціального проекту в місті Луцьку, і будемо змушені скористатись пропозицією влади іншого - сусіднього - міста», - сказала Діана Бортнік.
«Будемо надіятись що політична складова не завадить нам реалізувати наш проект – вартість якого складає близько 20-ти мільйонів гривень», - йдеться у заяві інвестора.

Як стало відомо, ініціативній групі мешканців, які виступають проти будівництва басейну на території скверу поблизу луцького РАГСу, допомагає відстоювати цю позицію очільник партії «Єдиний Центр» у Волинській області, депутат Волинської обласної ради, який раніше заявляв про свою готовність балотуватися на пост луцького міського голови Володимир Бондар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Hatahama77 Показати IP 1 Липня 2010 15:24
А де будуть будувати?;)
goodok Показати IP 1 Липня 2010 15:35
Та ніде не будуть, це ж все піар на пустому місці
труба до goodok Показати IP 1 Липня 2010 21:34
Не на пустому місці, а на місці парку )))
Лучанин Показати IP 1 Липня 2010 15:37
Охрєнєть. Такого в Луцку ше не було. Капєц, а шо взагалі було построєно в місті за останній час??? Шось одне могли - і те об......
Міщанка Показати IP 1 Липня 2010 16:01
В мене, наприклад, є проблеми зі спиною.В ДЮСШ, де нормальний басейн, народу - валом. Мені до одного місця, хто це будує і де це будується. Аби було!!! Я взагалі за те, аби спортзалів було більше. Ви подивіться - в нормальних країнах кожен ходить в спортзал і там це не так дорого, як в нас. Там навіть в кожному офісному приміщенні є всій спортзал. У нас - декілька залишилося залів, типу атлет, але у них інвентар ще з радянських часів. Інші приватні також не дуже великі. Та ж Олімпія має хіба що корти, а так спортзал маленький. В інтер-атлетики побільше буде. А щодо скверу. Там страшно ходити. Це місце для бухання, а не для того, аби повітрям дихати. Зробили з мухи слона.
міщан до Міщанка Показати IP 1 Липня 2010 22:28
Ви там мабуть мало гуляли чи мало буваєте НАВІЩО нищити парк яому вже майже 30-років ви посадили там хоть 1- дерево чи сажанець..ВАМ начхати думку людей які живуть навпроти цього парку.Зайдіть в парк і подихайте свіжішим повітрям.
теж міщан до міщан Показати IP 2 Липня 2010 10:37
а парк хіба нищать?
Інвестор Показати IP 1 Липня 2010 16:09
Інвестор хреновий, такий самий як в Луцького аеропорту. Землю вхопити хочуть, а прикриваються обіцянками інвестицій. Не трандіть! Бондар молодець, що виводить на чисту воду таких інвесторів.
Сумніваюся до Інвестор Показати IP 1 Липня 2010 17:41
Таких як Столяр?
Да ви шо до Сумніваюся Показати IP 1 Липня 2010 17:54
Бондар молодець? Бондар мером хоче стати, бо Столяру винен грошей до кінця своїх днів. Не було б цього - чхав він на все що бачить. Втім, він і там чхає, але ніби прикривається хустинкою
Токар до Інвестор Показати IP 1 Липня 2010 21:36
На відміну від Луцького аеропорту тут інвестор Є. А там інвестор - Столяр має бути. Карєш Бондаря. Робіть висновки
Заноза Показати IP 1 Липня 2010 20:48
Дивуююся нашим людям. Чого ви не пішли під бульдозери, коли пташиний гай будували? Чого ви в грін-піс не писали, коли лісосмугу в Боголюбах будинками місцевих олігархів забудовували? Чого землю не жували, коли Там-Там заливали? А? А до речі біля Там-Таму багато дерев посаджено? Там навіть під Новий рік ялинку пласмасову ставлять. Басейн - то не нафтопереробний завод. Подумайте тверезо. Треба просто зобов"язати власника, аби замість 20 зрубаних посадив 30 нових навколо своєї інвестиції. От і все. А вже, щоб це було - нехай влада і контролює.
Exaboto до Заноза Показати IP 2 Липня 2010 12:33
Повність підтримую. Люди в нас дурні. Це в якій би ще країні таке робилося б. Інвестор хоче вкласти гроші, побудувати БАСЕЙН а не лигарню. Нє тобі. Ми краще будем по засраному темному парку ходити, де немає ні однієї лавочки.
михаил Показати IP 1 Липня 2010 22:06
надо снести там-там и вместо него построить бассейн:)там ведь нет деревьев:)
SHON до михаил Показати IP 2 Липня 2010 09:26
Миша, дело говоришь.+100
Іenator Показати IP 2 Липня 2010 09:19
Бондар молдець. Хорошу аферу розіграв. Люди, де Ви бачили, щоб ось так з доброго дива і одноразового невдоволення людей, інвестор і влада опускали руки. Як би проект був реальний, влада горою стояла б за нього, бо вже все б було б проплачено. А вчорашня заява Григоренка - це чистої води бутафорія.Не вірете. Коли Бондар стане мером, побачите ким буде призначено Григоренко. Технологам Бондара 5-ть балів.
!!!!!!!!!! Показати IP 2 Липня 2010 09:33
Діло не в парку і не в деревах просто відкат малий запропонували
))) Показати IP 2 Липня 2010 09:58
Там-Там на пустыре строили вообще-то )))
Павло Показати IP 2 Липня 2010 11:05
Як сказав пан Добкін(нині голова Харківської ОДА) "ЗДЕСЬ КАКТО ПО ДЫБИЛЬНОМУ НАПЫСАНО" це відносно слів Занози, Міщанки та їм подібних! 1) Про розвиток спорт інфраструктури ніхто не проти, проти вирубкти зелених насаджень, а якщо страшно там комусь ходити чи хтось там бухати то це не допрацьовує міцева влада яка не забезпечує гідного благоустрою і МВС яка допускає таке в громадських місцях, що до того що за кордоном добре розвинута інфра., то довожу вам що там також дуже багато перків і скверів, бо головами думають а не тими міцями, що нижче поясу! На рахунок того, що "Басейн - то не нафтопереробний завод. Подумайте тверезо. Треба просто зобов"язати власника, аби замість 20 зрубаних посадив 30 нових навколо своєї інвестиції" , то в нашій державі так не буває. В нас там де збудують 1 басейн то ще збудують 10 "Барижень" стоянки і т.д. вирубають все під нуль,а посадять в кращому випадку 1-3 дерева! 2)На рахунок 20 міл. інвестицій то це взагалі повне "фуфло" ви спочатку подивіться на ті так звані обєкти які збудував даний інвестор ПП Тріада (2 будинки на кістках сквер біля 4 гімназії з яких 1 досі не добудований, або приїдьте і подивілься на СК Олімпія який вже будують понад 10 років а кінця і не видно особливо чудово облагороджена стоянка доречі чи не найдорожча в місці, після дощу звідти не виїхати не зайти! Висновок: будувати басейни і інші спорт обєкти треба, але не в парках, а впарках має бути проведений благоустрій! Інвестор має бути з іменем і мати багато обєктів для прикладу вже збудованих і зданих, а не босота яка скривається під такою назвою в якої вистачить грошей вирубати дерева, обгородити дану площу і поставити там контейнери для торгівлі! Отож думайте люди, бо для того людям даний інтелект! P.S. А дотого, що там Бондар молодець чи там Козюра, то ці панове дійсно просто хочуть просто пропіаритись! А ось мещканці прилеглих будинків, які підняли і відстоюють дане питання дійсно молодці!
михаил Показати IP 2 Липня 2010 16:33
а вообще-то..я думаю так что для Луцка как минимум уже три бассейна надо строить...а не один..и не обязательно 50 метров..хотя бы 25 пусть для начала осилят... бассейн не обязательно размещать в спальном районе....столько места...на самом деле....
михаил Показати IP 2 Липня 2010 16:37
а про Там-Там я высказал точку зрения по логике (если она есть) нашего любого чиновника любого ранга..:)
Ласковая Показати IP 2 Липня 2010 16:40
Я за те щоб будували басейн. Парку звичайно шкода. Але ж то тільки покричати людям дай. Ніхто там з мешканців будинків не гуляє, хіба песиків виводять гадити. Чому мешканці цих будинків не галасували, щоб влада охаяла парк, зробили доріжки і поставили лавочки. А от коли почули, що буде басейн, то згадали що в них парк за вікном. В мого сина деформована грудна клітка, йому потрібно ходити в басейн. В мого сина деформована грудна клітка, йому за рекомендацією лікарів потрібно відвідувати басейн. А робота в мене така, що я не можу відлучатись щоб возити його. А буде чудово, якщо в нашому районі буде басейн.
SHON до Ласковая Показати IP 2 Липня 2010 20:42
Заведіть йому песика. Нехай гуляють по парку, синові це корисно.
михаил Показати IP 2 Липня 2010 16:47
я бы ребенку посоветовал бы еще попробовать учиться играть на духовых инструментах....это тоже помогает
Справедливий Показати IP 2 Липня 2010 18:39
Тут тільки недоумки за басейн місту треба нового мера і наш мер БОНДАР. А ті ваші інвестори краще хай завод збудують. Людям жерти нема чого а вони баскейн надумали.
Exaboto до Справедливий Показати IP 5 Липня 2010 07:05
ідіот.
))) Показати IP 2 Липня 2010 21:17
пп "тригада" якби мало голову на шиї построїлоб завод, а не болото)))
Лучано Показати IP 2 Липня 2010 23:03
Шиба вже стільки інвестицій в місто привів що аж страх. І міст добудував через колію. І фонтан у центрі. І парк і впорядкував і скверів з десяток заклав. А лучанам просто не вгодиш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus