USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ірина Констанкевич - на шостому місці серед найдієвіших нардепів

16 Червня 2017 22:24
Народний депутат від УКРОПу Ірина Констанкевич посіла шосте місце у рейтингу активності нардепів-мажоритарників за травень 2017 року.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

Нагадаємо, ОПОРА досліджує діяльність народних депутатів України, обраних в одномандатних мажоритарних округах. У 2017 році об’єктами моніторингу стали 88 народних обранців. Діяльність відібраних для моніторингу депутатів аналізується за двома ключовими показниками: законотворча робота в парламенті та активність у виборчому окрузі.

За результатами моніторингу активності нардепів-мажоритарників за травень 2017 року, народний депутат від 23-го виборчого округу Ірина Констанкевич зайняла 6 місце серед 88 нардепів.

У травні відбулося 12 пленарних засідань Верховної Ради, під час яких депутати 497 разів голосували за різноманітні питання порядку денного. Як йдеться у повідомленні, позафракційна Ірина Констанкевич ініціювала в травні найбільшу кількість законопроектів (3 з 5 документів) щодо проблем округу або регіону.

Варто зауважити, що протягом чотирьох місяців моніторингу діяльності нардепів, Ірина Мирославівна постійно перебуває у десятці найактивніших парламентарів. За такими ж показниками у лютому парламентар зайняла восьме місце, у березні Ірина Мирославівна посіла четверте місце, а у квітні вона була на 8-ій позиції з вісімдесяти восьми депутатів-мажоритарників.

Що стосується депутатів, які обирались на мажоритарних округах Волині, то відповідно до даних за травень 2017 року Ірина Констанкевич в рейтингу - 6-а, Ігор Гузь - 19-й, Степан Івахів - 42-й, Ігор Лапін - 49-й, Сергій Мартиняк - 82-й.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Зайчик Показати IP 16 Червня 2017 23:13
Ото то новина і критеріі такі вагомі,ідіть краще в людей спитайте,не буде про шо писати,бо ви ж не напишете про свою і.к. людськоі правди
ух і ах Показати IP 17 Червня 2017 08:30
нема проблем 16 червня, 22:00 - Відповісти 0 Нещодавне знищення майже тисячі коментарів у Волиньпості і сьогоднішнє /не набагато меньша кількість/ у ВГОЛОС корумпованими темними силами ще раз підтверджує гіперкорупцію в ЛВПУ і УОН. - Варіант "кінці в воду" не пройде. Докази злодійств та гіперкорупції в освітніх установах будуть і дальше висвітлюватись в усіх інтернетвиданнях Волині і не тільки... до тих пір вся злодійська братія , породжена батовим, постане перед судом. Довго, складно, але це буде! ..... "Активне коментування" останнім часом чергової училищної проблеми / затяжний конфлікт в адміністрації училища/ незначної кількості нових коментаторів з матюкливою лексикою це всього лиш відволікаючий момент від проблеми, породженої батовим , та результатів груднево - січневої ревізії аудитслубою фінансово - господарської діяльності училища Конфлікт між керівниками училища - це окрема тема, яка не залишиться поза увагою ЗМІ. А "заслуги" батових, поповичів, грушок, некрасових , панькевичів, максимчуків просто зобов'язані бути оцінені статтями ККУ.... Пригадується один з останніх коментарів: "в 9ПТУ керують максімчуки ...". Щодо "керівництва" максимчуків,- то вони приживались і лизали всім училищним директорам, ставлячи їх в залежність і заробляючи на цьому солідні дивіденди. Саме максимчуки можуть стати зв'язковою ланкою між злодіяннями батовської бригади і сьогоднішніми проблемами училища /вони й тут добряче задіяні/.... Вчасно зупинитись і піти - це теж мистецтво, але надто важко це зробити. Дякуємо батову і його покровителям... - марафон вартий уваги книги рекордів Гіннеса! Див. на сайті батов г ф покарання уникнули Сьогодні, 08:19 - Відповісти 0 В даному випадку(підробніше на сайті батов гф - Корупція ПТО волині покриває влада і правоохоронці ...) корупціонерами розкрадено на мільйони - ПОКАРАННЯ НІХТО НЕ ПОНІС ! ! ! Над свідками знущались ! Людей били , ставили на коліна . Знущались , залякували , шляхом обману і підкупу ... всі вийшли сухими з води .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus