USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Ісламські країни визнали Східний Єрусалим столицею Палестини

13 Грудня 2017 16:55
У підсумковому документі саміту Організації ісламського співробітництва зазначається, що ця столиця визнається окупованою.

Організація ісламського співробітництва (ОІС) визнала Палестину державою зі столицею в Східному Єрусалимі. Про це йдеться в комюніке, поширеному в середу, 13 грудня, за підсумками позачергового саміту організації в Стамбулі, повідомляє Інтерфакс.

У документі міститься заклик до світової спільноти наслідувати цей приклад і визнати Східний Єрусалим окупованоюю столицею палестинської держави.

ОІС визнала Східний Єрусалим столицею Палестини у відповідь на рішення президента США Дональда Трампа визнати Єрусалим столицею Ізраїлю. Це рішення викликало гостру критику з боку мусульманських країн і європейських лідерів.

До Організації ісламського співробітництва належать 57 держав-членів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus