USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Іспанія продовжила надзвичайний стан через коронавірус до травня 2021 року

29 Жовтня 2020 20:27
Уряд Іспанії здобув підтримку парламенту у рішенні про продовження надзвичайного стану у зв’язку з пандемією коронавірусу до 9 травня наступного року.

Про це повідомляє Укрінформ.

Продовження надзвичайного стану підтримали 194 парламентарі. Проти були 53, ще 99 утрималися.

Це рішення уряду спрямоване на те, щоб надати виконавчій владі та автономним громадам юридичні підстави для вжиття заходів протягом тривалого періоду часу у зв’язку з пандемією коронавірусу без необхідності проходити складні політичні процедури.

Як зазначається, саме автономні спільноти мають право вирішувати, чи обмежувати в’їзд та виїзд з їх території та визначати часовий інтервал комендантської години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2020 20:39
А у нас вчера на кабмине приняли решение о перебрасывании 100 млн гривен из коронавирусного фонда на производство партиотичечких сериалов получается, теперь ковид в Украине будут лечить не только асфальтом, но и методом Кашпировского последний - исключительно для патриотов варвары, блд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus