USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Історичний музей на Волині відреставрують

12 Липня 2023 07:40
Фасади історичного музею у Володимирі, що на вулиці Івана Франка, 6, планують відреставрувати. Це будівля 1912 року, пам’ятка архітектури і містобудування місцевого значення (охоронний №21).

Тендер на роботи на сайті держзакупівель оголосив Володимирський історичний музей імені Омеляна Дверницького. Торги тривають до 19 липня.

Очікувана вартість реставрації фасадів – 5,2 мільйона гривень.

Згідно з відомістю обсягів робіт, реставрація охопить цоколь, стіни, ґанки з пандусами, терасу, огородження входу в підвал, покрівлю над входом у підвал тощо.

Ідеться, зокрема, про такі роботи: розчищення та знепилення поверхні цоколя, ремонт цегляної кладки стін та заповнення швів цоколя, шпаклювання цоколя, улаштування гідроізоляції цоколя, улаштування стяжки, укріплення лицьової поверхні цоколя, ремонт поверхні цегляних стін, розчищення архітектурного декору від нашарувань пофарбувань, розчищення металевої поверхні виробів від забруднень, обробку металу антикорозійним матеріалом, перекладання та поновлення втрат у муруванні, укріплення лицьової поверхні стін, відновлення втраченого штукатурного шару в сухих зонах фасаду, влаштування дрібнозернистої вапняної штукатурки, зачистку поверхонь підвіконників, навішування водостічних труб, колін, відливів і лійок, відновлення втрачених або прихованих дерев'яних частин конструкцій дверей і вікон, ремонт сходів у підвал та сходів східного фасаду, улаштування мощення та посів газонів.

Реконструкцію фасадів будівлі музею у Володимирі мають закінчити до 31 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Липня 2023 08:17
А після війни слабо? Чи 5,2 мільйони гривень на фронті погоду не роблять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus