USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Італійці пояснили луцькому бізнесу, що гроші з неба не падають

15 Липня 2009 13:25
Очікування інвесторів не принесе луцьким підприємствам жодних результатів, адже за ними потрібно їхати та особисто домовлятись про співпрацю. Таку думку висловив президент Торгово-промислової палати Італії в Україні Мауріціо Карневале під час зустрічі із підприємцями у Луцькій міськраді, – повідомляє 15 липня репортер «Волинських Новин».
 
За сприяння Луцької міськради відбулась зустріч луцьких підприємців із президентом Торгово-промислової палати Італії в Україні Мауріціо Карневале для обговорення шляхів співпраці з іноземними, а саме італійськими, фірмами.
 
Пан Карневале розповів присутнім про організацію бізнес-місій, під час яких українські підприємці матимуть змогу презентувати свою фірму та продукт безпосередньо зацікавленим італійським компаніям, потенційним інвесторам.
 
«Не варто очікувати, поки італійський бізнесмен приїде до України, адже тут він вибиратиме тоді серед всіх підприємств, що є в країні. В Італії ж можна буде налагодити зв’язки безпосередньо із бізнесменами та фірмами, які вас цікавлять та налагодити з ними співпрацю», - наголосив Мауріціо Карневале.
 
Також він  зауважив, що просто поїхати до Італію недостатньо. Для цього потрібно ґрунтовно підготуватись – зібрати детальну інформацію про підприємство та його продуцію, продумати презентацію фірми, розробити кошторис. Навіть розподіл часу під час поїздки має значення та впливає на її результати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Липня 2009 13:38
Та ці макароннки самі хочуть нахаляву надприбутки отримати і розвести українцій. Вони таке вже не раз робили, їх треба тримати за [вирізано - цензура], тоді і можна з ними працювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus