USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Юлія Тимошенко проводить політику Кремля? ВІДЕО

3 Вересня 2008 17:00
Верховна Рада України однозначно має більшість і навіть єдиний центр керування. Однак він розташований поза межами України. Про це заявив голова обласної організації «Єдиний Центр» Володимир Бондар під час прес-конференції 3 вересня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
На думку Володимира Бондара, керівництво Україною здійснюється у Кремлі. На сході його забезпечує Партія регіонів, а на заході – БЮТ. «Тільки риторика для здійснення впливу на аудиторію у них відрізняється, а мета одна і та ж», – так охарактеризував проросійську політику БЮТ та Регіонів голова «ЄЦ».
 
Як наголосив екс-губернатор, БЮТ разом із регіоналами добивається зменшення ролі на політичній арені Віктора Ющенка саме як головнокомандуючого, а не господарника. А це, у свою чергу, призводить до послаблення країни і більшої її доступності для сусідніх загарбників, у тому числі й Росії. «Безпеку країни має забезпечувати одна людина. А 450 чоловік робити цього не можуть. У такому випадку важелі управління безпекою будуть розподілені згідно інтересів певних людей», – пояснив пан Бондар.
 
«Я вважаю, що рішенням підпорядкування СБУ Парламенту при наявності такої більшості, яку ми сьогодні маємо, Служба безпеки України може перетворитись на підрозділ КДБ під керівництвом основного КДБіста Росії Володимира Путіна», – висловив свої застереження Володимир Бондар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 17:46
Більшої дурні, аніж оголосити Тимошенко агентом Кремля, сказати не можна. Навіщо повторювати пану Бондарю венлику нісенітницю, сфабриковану Балогою? Юлю вже оголошували і зрадницею, і всіх собак на неї вішали. А до чого тут московський Путін? У нас своїх вистачає, от тільки не знають, кого у яку область посадити. На Волині останнім часом двічі поміняли. Може, Ющенко боїться, що вони теж чиїсь агенти?
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 18:34
Володимире Нальковичу! А як ви відноситесь до політики Вашої партії щодо придумування русинської нації. Це Ви виконуєте замовлення: а) Кремля б) Балоги в) чи просто Ваша партія проявляє свою антидержавність та українофобію?
loochanin Показати IP 3 Вересня 2008 21:47
Да нє, рєбята, Юля полюбасіку буде з Росією кентуватись, бо іншого вибору в неї немає і все те нато, яким марить західна україна це лише хвора фантазія українця. Ми були, є, і будемо разом з Росією навіки. Амінь.
Анонім Показати IP 4 Вересня 2008 09:00
loochaninу. Може ви там у себе в ЄЦ і будете навіки з Росією, а Юля була і буде з Україною. Ющенко заради другого президентства годен завалити Юлю разом зі всією економікою України, а Юля просто не хоче як президент ляпати язиком по дурості, дражнити Росію і провокувати її до більш активних дій у Криму та на Сході України. Дурна справа шановні ЄЦуни не хитра, а ось по розумному поступити спробуйте, чи клепки в голові нема?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus