USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ющенка на Волині не буде. Принаймні у найближчі три тижні…

21 Липня 2008 11:39

Візит Президента України Віктора Ющенка на Волинь, що планувався цього місяця, переноситься на невизначений термін. Про це розповів голова Волинської ОДА Микола Романюк під час прес-конференції 21 липня, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами губернатора Волинської області, роботи по школі для дітей із вадами слуху у Володимирі-Волинському практично завершені. Проте через негоду шкільний стадіон ще не довели до ладу.
Проте поїздка Президента наразі переноситься. Як стверджує Микола Романюк, протягом найближчих трьох тижнів Віктор Ющенко точно не зможе приїхати на Волині. Щодо конкретних термінів відвідин області, то голова Волинської ОДА наполягає, щоб вони відбулися до Дня Незалежності, в той час як заступник Глави Секретаріату Президента Роман Безсмертний вважає, що очільник держави повинен відкривати Володимир-Волинську школу після 24 серпня.
Але, у всякому випадку, чиновники обіцяють це зробити до кінця року.
Довідково:
Під час наради 3 липня заступник голови Волинської облдержадміністрації Святослав Кравчук проінформував, що 23 липня планується візит Президента України на Волинь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus