USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Ющенко подарував столітньому волинянину вітального листа

19 Лютого 2010 14:23
Голова Ковельської райдержадміністрації Валентин Скуба вручив вітання Президента України Віктора Ющенка з нагоди 100-літнього ювілею жителю селища Голоби Андрію Троцюку.
Про це з посиланням на прес-службу Ковельської РДА повідомляє Перець по-ковельськи.
«Доля вела Вас непростими стежками. Складаю шану мудрості і силі духу, з якими Ви пережили всі життєві випробування: голодомор, воєнні лихоліття, відбудову народного господарства, були учасником багатьох історичних подій на нашій рідній землі. Чесно і добросовісно працювали, виховували дітей» – саме такими словами звернувся Президент України Віктор Ющенко у вітанні з нагоди 100-літнього ювілею до жителя селища Голоби Андрія Троцюка. 18 лютого з метою належного вшанування найстаріших жителів України від імені Президента України Віктора Ющенка мешканця селища Голоби Троцюка Андрія Максимовича, якому виповнилось 100 років (в його домівці) привітав голова райдержадміністрації Валентин Скуба, вручивши ювіляру вітання від Глави Держави, від райдержадміністрації – квіти та грошову винагороду. Дякуючи за слова вітань, грошовий дарунок, ювіляр усім бажав, дожити до такого ж віку. Загалом на Ковельщині проживає четверо людей, яким в цьому році виповнюється сто років.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
іруся Показати IP 19 Лютого 2010 18:46
Скільки дідові дали? На молоко та хліб вистачить? Ви б краще дідові самі пайок принесли. Діти та внуки грошики заберуть та розтринькають. Він і не знатиме.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus