USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Митрополит Ніфонт відсвяткував шістдесятирічний ювілей. ФОТО

5 Жовтня 2008 18:00
У храмі Всіх святих землі Волинської високопреосвященніший владика Ніфонт разом із предстоятелем УПЦ Блаженнішим митрополитом Володимиром та іншими єпископами і священиками відсвяткував свій шістдесятирічний ювілей, – повідомляє 5 жовтня репортер «Волинських Новин».
 
Торжество розпочалося Божественною літургією, яку очолив митрополит Володимир. На службі були присутні єпископи і священики не лише з українських єпархій, а й з Польщі, Білорусі, Росії, Словаччини.
 
По закінченню Богослужіння Блаженніший привітав владику з ювілеєм і подарував йому ікону.
Не залишився в боргу і патріарх Алексій, який привітав ювіляра, надіславши йому вітального листа, в якому подякував за вірне й плідне служіння Церкві, за те, що владика не піддався на спокусу розколу в нелегкі для України часи поділу Православної Церкви і подарував йому ікону Богородиці. Владика Ніфонт подякував і попросив присутніх людей заспівати патріарху «Волинське многолітня».
 
Вийшовши з церкви, митрополит Володимир і владика Ніфонт разом посадили саджанець дуба біля храму, тим самим увіковічнивши ювілей владики.
 
Після богослужіння гості відбули на  урочисту Академію у Народний дім «Просвіта».
 
Довідково:
 
Колектив «Волинських Новин» вітає митрополита Луцького і Волинського Ніфонта із 60-річчям і зичить ще багато літ у доброму здоров’ї служити на славу Господу і добро людям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus