USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ющенко призначив чотирьох суддів Волинського адмінсуду

19 Вересня 2008 19:02
Сьогодні, 19 вересня, Президент Ющенко підписав указ про призначення чотирьох суддів Волинського окружного адміністративного суду. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Згідно з указом глави держави, у Волинському адмінсуді працюватимуть суддями Оксана Андрусенко, Тетяна Димарчук, Олександр Лозовський та Наталія Плахтій. Окрім того, відповідно до інформації офіційного сайту Вищого адмінсуду, у Волинському адмінсуді працюють ще судді Сергій Костюкевич, Андрій Ксендзюк, Валентин Дмитрук і Володимир Ковальчук. Головою суду є Марія Александрова.
Для того, аби Волинський адмінсуд розпочав роботу, потрібне ще приміщення.
Довідково:
Відповідно до спеціальних вимог, що пред’являються до будівель загальних місцевих судів, які затверджені рішенням Ради суддів України від 17 березня 2005 року, визначено норму щодо площі приміщення на одного суддю - 155 квадратних метрів. Таким чином, для Волинського окружного адміністративного суду (штатна чисельність - 16 суддів) необхідно приміщення площею 2480 квадратних метрів. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus