USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ющенко «урівняв» керівників підшипникового та авіаремонтного заводів, що в Луцьку

26 Вересня 2008 10:16
Президент України Віктор Ющенко з нагоди Дня машинобудівника відзначив кількох волинян державними нагородами. Про це 26 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як інформує офіційний сайт Президента України,  згідно з Указом глави держави № 847/2008, «за вагомі особисті заслуги у розвитку вітчизняної промисловості, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня машинобудівника» присвоєно почесні звання «Заслужений машинобудівник України» директорові державного підприємства «Луцький ремонтний завод «Мотор» Миколі Матрунчику та генеральному директорові акціонерного товариства «СКФ Україна» Володимиру Цибульському.
Звання «Заслужений працівник промисловості України» отримав слюсар акціонерного товариства «Луцький автомобільний завод» Євген Кандиба, а слюсаря-складальника Луцького «Мотору» Ющенко нагородив медаллю «За працю і звитягу».
 
Довідково:
До 2007 року ВАТ «СКФ Україна» носило назву ВАТ «Луцький підшипниковий завод» і спеціалізується на виробництві підшипників. Державне підприємство Міністерства оборони України «Луцький ремонтний завод «Мотор» спеціалізується на ремонті авіаційних турбореактивних двигунів для сучасних бойових літаків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Вересня 2008 10:56
Миколу Матрунчика в мери Луцька!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus