USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Ющенко знає моральний обов’язок бізнесу

2 Грудня 2008 15:54
Президент Віктор Ющенко переконаний, що Україні вдалося зробити колосальний прорив у вирішенні проблем забезпечення житлом родин, де зростають понад десять неповнолітніх дітей. Про це глава держави заявив під час прес-конференції в Луцьку, – 2 грудня повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами Віктора Ющенка, коли українському бізнесу запропонували національну програму «Зігрій любов’ю дитину», в Україні налічувалося близько тисячі родин, де зростали понад десять дітей.
За цей рік український бізнес без жодної підтримки збудував 568 котеджів, 141 родина, яка мала помешкання, отримала кошти на ремонт. Окрім того, півсотні сімей, які бажали  отримати квартиру в місті, також не лишилися без житла.
Таким чином, дві третини цієї проблеми вирішено за десять місяців, – констатував Президент. За його словами, наступного року відновлять другий етап цієї програми.
«Для мене, як Президента, принципово, щоб гроші надходили від приватного бізнесу, без жодної державної копійки. Це – моральний обов’язок бізнесу», – наголосив гарант.
Нагадаємо, що сьогодні ключі від нового помешкання отримала родина Лінників із селища Цумань на Ківерцівщині. У цій сім’ї зростають чотирнадцять дітей. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus