USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ющенко звільнив із посади заступника голови «Єдиного Центру»

8 Листопада 2008 11:27
Президент України Віктор Ющенко звільнив із займаної посади свого радника Володимира Бондара, який є заступником голови політичної партії «Єдиний Центр». Окрім того, пан Бондар очолює «ЄЦ» на Волині, - повідомляють «Волинські Новини».
Президент України Віктор Ющенко учорашнім указом учоршнім указом звільнив Володимира Бондаря з посади Радника Президента України.
Сам Володимир Бондар у телефонному коментарі «Волинським Новинам» підтвердив цей факт: «Безперечно, це, як наслідок указу Президента про реформування структури Секретаріату і, взагалі, органів влади. Всі Радники виведені поза штат».
«Скорочена значна частина людей, які до сьогодні працювали в структурах Секретаріату. До речі, не тільки Секретаріату, а й Кабміну, інших управлінських структур. Я думаю, Верховна Рада, місцеві органи влади так будуть поступати. Це – реакція на фінансову кризу», - розповів Володимир Бондар.
Наразі Володимир Бондар сказати щось про перспективи свого подальшого працевлаштування не може, оскільки «про це говорити рано».
Також Президент звільнив з посади радника іншого волинянина – Миколу Жулинського.
Довідково:
Володимир Бондар з лютого 2005 року працював головою Волинської ОДА. Однак 15 листопада 2007 року Віктор Ющенко звільнив його з посади губернатора. У квітні 2008 році призначений Радником Президента України.
Зараз Володимир Бондар є заступником голови політичної партії «Єдиний Центр», член Президії «Єдиного Центру». Очолює Волинську обласну організацію «ЄЦ».
Указ Президента № 997/2008 від 4 листопада «Про деякі заходи щодо забезпечення скорочення видатків Державного бюджету України на утримання органів управління» другим пунктом передбачає «Ліквідувати у структурі Секретаріату Президента України посади радників Президента України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
злидень Показати IP 8 Листопада 2008 13:28
Бідаха... Тепер в центр зайнятості напевно піде?
Русин Показати IP 8 Листопада 2008 13:55
Тепер Бондарю залишається тільки виконувати основне завдання Єдиного Центру - розбудова русинської нації. Успіху Вам, русине Бондарю!
Відвертий Показати IP 8 Листопада 2008 14:27
ОТ із-за таких президенських "радників" які поруч були із ним ми маємо те що маємо. Що може порадити Бондарь і такі як він гаранту, давно треба повідганяти від дармових державних кормушок "радників", нічого не роблячи для людей (вирішують тільки свої бізнесові питання) отримують величезні зарплати, жирують і жиріють сволочі.... на хліб з водою їх за віконечко в клітинку .... пора роботи їм п....ЄЦ.
Анонім Показати IP 9 Листопада 2008 15:54
Ой, гузю з/п ніхто платити не буде...
Ананімка Показати IP 9 Листопада 2008 18:57
люде, страшно! шо може він нарадити президенту країни? В органах влади Вовка пропрацював менше двох років: за плечима лиш партійна робота та диплом історика. Чи не через таких бондарів, балог, кролів і т.д. помаранчевий лідер став аутсайдером? люде, сташно
Анонім Показати IP 10 Листопада 2008 15:48
Тепер Бондар конкретно попре на Шибу, бо потрібна посада мера. Шибу скоро імпічнуть.
Анонім Показати IP 10 Листопада 2008 23:37
А може він нарешті зарплату буде отримувати як всі порядні люди і нам не буде за нього соромно, тай Бондар пожива як житель м.Луцьк. ЧИ ВСЕ ТАКИ В ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ? Але напевно ні на костюми і авто там точно не вистачить. А КРИЗА -ЦЕ ТАКА ШТУКА...
Центровий Показати IP 11 Листопада 2008 10:57
Що шибенята злякались, що Бондар вийшов на стежку політичної війни?! Жалко з посадами розтаватися?! А доведеться! З ПРП Шиба полаявся, з бютівцями перегризся, з Бондарем також поцапався, регіонали та соціалісти й раніше Шибу не сприймали. Не даремно на радіо "Луцьк" по проханню Бондара ось уже третій день крутять пісню "Шиба прощай..."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus