USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Прокуратура скасувала рішення луцької влади

8 Червня 2012 12:19
Депутати Луцької міськради задовольнили протест прокуратури області щодо свого рішення встановити ставки єдиного податку для окремих суб’єктів господарювання. Ними стали виробники ювелірних виробів та їх продавці.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

Так, прокуратура області перевірила законність рішень Луцької міської ради щодо встановлення суб’єктам господарювання ставок єдиного податку.
Правоохоронці з’ясували, що рішенням Луцької міської ради від 25 січня 2012 року такі ставки встановили для тих підприємців, які виробляють та продають ювелірні вироби.

Однак, відповідно до вимог статті 291 Податкового кодексу України, ті, хто видобуває, виготовляє, реалізовує дорогоцінні метали, дорогоцінне каміння та вироби з них, не можуть бути платниками єдиного податку.

Таким чином, своїми діями Луцька міська рада створила нерівні конкурентні умови для малого бізнесу. Це, своєю чергою, призвело до ненадходження значних коштів до бюджету.
Прокуратура області опротестувала вказане рішення Луцької міської ради. Протест депутати уже задовольнили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Недолугий Василь Показати IP 8 Червня 2012 13:09
А юрдеп в МР для мЕБЛів лишень, чи що...
для василя Показати IP 8 Червня 2012 21:18
мабуть вони досі після шиби ще розрулюють його вісяки, отож їм не до цього дрібного випадку, з яким і прокуратура легко розібралась.....
Ювелир Показати IP 9 Червня 2012 20:53
А прокуратуре невдомек, что "ювелірні вироби" и "дорогоцінні метали та вироби з них" классифицируются по разным КВЕДам? Или прокуратуре "закон не писан"? Прокуроры, откройтк "Классификатор видов экономической деятельности” и посмотрите что есть что. Задолбали, законники блин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus