USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Іван Васюник порадив молоді читати, щоб стати майбутнім держави. ФОТО

15 Травня 2009 19:30

Бібліотеки волинських шкіл отримали понад півтори тисячі книг. Їхнє вручення відбулось 15 травня у навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів-правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою» у рамках Всеукраїнської акції «З книгою – до дітей», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Тисяча журналів та 1650 книг перейшли до бібліотечного фонду Сенкевичівської ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступенів, Липлянської спеціальної ЗОШ-інтернату, Іваничівської спеціальної ЗОШ-інтернату, Головнянській спеціальній ЗОШ-інтернату, Люблинецькій ЗОШ-інтернату I-III ступенів для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, навчально-виховному комплексу «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів-правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою» та іншим навчальним закладам області.
 
Вручення літератури – до речі, як дитячої, так і підліткової – відбулося за участі Віце-прем’єр-міністра України Івана Васюника, т.в.о. голови Держкомтелерадіо України Анатолія Мураховського, голови Волинської облдержадміністрації Миколи Романюка, Луцького міського голови Богдана Шиби. «Попри будь-які економічні труднощі, усе добре має шанс бути здійсненим. А місія, яку несе ця акція, – дійсно благородна», – наголосив Іван Васюник. Також він зазначив: щоб наші діти стали дійсно майбутнім держави, їм обов’язково потрібно читати книги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus