USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Івана Вигівського призначили новим главою Нацполіції Києва

11 Серпня 2021 12:45
Національну поліцію України в місті Києві очолив начальник поліції Полтавської області, полковник Іван Вигівський.

Про це в коментарі журналістам повідомив Андрій Крищенко, який подав у відставку з посади очільника поліції Києва, передає УНІАН.

Відповідаючи на питання про те, хто очолить поліцію Києва після нього, і чи дійсно це буде Вигівський, Крищенко повідомив: "Щойно міністр внутрішніх справ представив Івана Вигівського, полковника поліції, керівником поліції Києва".

На уточнення, що Крищенко може сказати про кандидатуру Вигівського, він зауважив, що їм особливо не доводилося спілкуватися.

"Ми не працювали разом якось щільно, лише спілкувалися, можливо, як керівники. Тому всі оцінки, я думаю, надасть керівництво і суспільство. Але це велика довіра, висловлена керівником. І я думаю, він буде намагатися її виправдати", - зазначив Крищенко.

13 липня Арсен Аваков подав заяву про відставку з поста глави МВС, яку він займав з 2014 року. Через два дні Верховна Рада схвалила відставку Авакова з посади міністра внутрішніх справ.

Президент Володимир Зеленський висунув на посаду міністра внутрішніх справ кандидатуру голови комітету Ради з питань правоохоронної діяльності Дениса Монастирського, а 16 липня Рада схвалила цю пропозицію.

5 серпня з'явилась інформація про те, що Андрій Крищенко йде з посади начальника поліції Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus