USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Із березня в Луцьку розпочнуть наводити лад із павільйонами та кіосками

24 Лютого 2021 11:47
Уже наступного місяця в Луцьку затвердять нові норми розміщення тимчасових споруд. Заплановано скоригувати їх розташування та зовнішній вигляд.

Про це йшлося 24 лютого під час пленарного засідання сьомої сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули проєкт рішення Про програму реалізації містобудівної політики та розвитку інформаційної системи містобудівного кадастру Луцької міської територіальної громади на 2021-2022 роки.

Програма спрямована на розроблення містобудівної документації, впорядкування паркових територій та зелених зон загального користування на території громади. Вона має забезпечити проведення єдиної політики у сфері містобудування та архітектури, розроблення містобудівної документації, проведення архітектурних та містобудівних конкурсів, розроблення концепції розвитку паркових територій, впорядкування розміщення вивісок та реклами, удосконалення містобудівної діяльності тощо.

Загальний бюджет програми становить 15,68 мільйона гривень.

Ключовими заходами програми будуть розроблення комплексного плану просторового розвитку території Луцької міської територіальної громади, розроблення комплексних схем розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та розроблення схеми розміщення засобів зовнішньої реклами. Як розповів Луцький міський голова Ігор Поліщук, уже на наступній сесії міськради, у березні, депутати будуть затверджувати схеми розміщення тимчасових споруд, заплановано також уніфікувати їх вигляд.

Нагадаємо, як повідомляли в міськраді раніше, тимчасові споруди в місті – кіоски, торгові павільйони, зупинки громадського транспорту тощо – приведуть до однотипного вигляду, аби покращити привабливість Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А Показати IP 24 Лютого 2021 11:54
старі переідуть на нові місця і так до безкінечності! беріть приклад з Бреста.
Лучани Показати IP 24 Лютого 2021 13:01
Які нові норми розміщення тимчасових споруд ? Нашо коригувати їх розміщення і зовнішній вигляд ? Ключове слово - тимчасові споруди ! ! ! Ото вони тимчасово постояли двадцять років - і вистачить ! Свою місію вони виконали. А тепер пора, керуючись чинними нормативними актами, привести у відповідність до них усі тролейбусні та автобусні зупинки ! А норми не передбачають розміщення на зупинках якихось магазинів, гастрономів чи генделиків. Нормами допускається тільки розміщення кіосків, чи тепер терміналів, по продажу проїздних квитків. А то і ніби влада нова, і продвинута, а так глибоко у свідомість в'їлись оті совкові стереотипи. Раз взяли і Конституцією закріпили європейський вибір - то давайте і будемо йому слідувати. Раз такого в Європі нема, то те, шо ви надумали, є прямим порушенням Конституції !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus