USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Луцьктепло» та «Луцькводоканал» потребують дофінансування

17 Липня 2017 18:07
Через борги за електроенергію та газ комунальні підприємства міста опинилися у скрутному становищі, тому їх пропонують дофінансувати з міської казни.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 17-го липня.

Кошти на комунальні підприємства начальник департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова пропонує виділити з міської казни.

«Враховуючи важкий фінансовий стан комунальних підприємств, пропоную «Луцьктеплу» виділити 1.65 мільйона гривень, з яких 650 тисяч має піти на погашення заборгованості за газ й мільйон на заборгованість за електроенергію. Також варто передбачити й мільйон гривень на «Луцькводоканал», аби погасити заборгованість за спожиту електроенергію», - інформувала посадовець.

Члени комісії погодили такий перерозподіл бюджетних коштів та рекомендують депутатам ухвалити відповідні зміни під час сесійного засідання.

Також на комісії йшлося про те, що в столиці ухвалили рішення виділити субвенцію з держбюджету на ДКП «Луцьктепло» - 2.5 млн. грн.

Окрім цього, члени засідання вирішили передбачити на ДНЗ №14 62 тисячі гривень, аби відремонтувати санвузол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 17 Липня 2017 21:04
Івахіве - схаменись. Скільки вжке будеш обдирати нас, лучан? Гроші ж виводиш у свої офшори. Невже сподіваєшся два життя прожити, неже нічого так і не зрозумів із "життєвого досвіду" свого товариша Єрємєєва? Схаменись!
Andrew Показати IP 17 Липня 2017 21:37
то що - буде завтра гаряча вода?
LGP Показати IP 18 Липня 2017 13:37
може вілли директорів цих підприємств продати і розрахуватись з боргами. А то зараз знов будуть ними що треба підняти тарифи до економічно обгрунтованих

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus