USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Із якими питаннями лучани зверталися на гарячу лінію міськради у вересні-жовтні

17 Жовтня 2023 13:24
Із 1 вересня до 15 жовтня на гарячу лінію Луцької міської ради надійшло майже 3000 звернень від мешканців громади. Більшість повідомлень мали інформаційний характер.

Про це 17 жовтня на нараді в Луцького міського голови розповіла директорка департаменту ЦНАП Лариса Карп’як.

127 звернень, які стосувалися відключення електроенергії, було cкеровано ПрАТ «Волиньобленерго». 13 вересня через проведення робіт жителі 33-го та 40-го кварталів протягом дня залишалися без електропостачання. 24 вересня внаслідок негоди виникали часткові знеструмлення в мікрорайонах Вересневому та Балка, в районі вулиці Дубнівської, проспектів Молоді, Відродження.

150 звернень було передано на виконання ДКП «Луцьктепло». Підприємство продовжує активно готуватися до старту опалювального сезону та проводить роботи із заміни аварійних ділянок теплових мереж. Реагуючи на звернення громадян, підприємство проводить організаційно-технічні заходи з налагодження гідравлічного режиму системи для забезпечення споживачів якісними послугами.

Читати ще: Чи буде вода і тепло? Як у Луцькій громаді підготувалися на випадок блекауту

141 звернення було пов’язане з роботою КП «Луцькводоканал». Працівники підприємства з 1 вересня до 15 жовтня ліквідували низку поривів водопроводу, відремонтували насосне обладнання в центральних теплових пунктах тощо. Також вони щодня проводять роботи з прочистки мереж зливової каналізації.

35 звернень передано в ЛСКАП«Луцькспецкомунтранс». 3 та 24 вересня під час інтенсивних опадів надходили повідомлення від містян про затоплення проїжджих частин і прибудинкових територій. Працівники підприємства проводили роботи з відкачування води та прочистки зливової каналізації.

60 повідомлень стосувалися сфери діяльності КП «Луцьке електротехнічне підприємство «Луцьксвітло». Роботи з відновлення освітлення було проведено оперативно.

У зв’язку з закінченням терміну експлуатації та пошкодженням обладнання в місті зараз зупинено три ліфти. Загалом до ТОВ «СРБУ «Волиньліфт» надійшло 11 звернень.

Читати ще: Бачили лисиць у центрі міста: у Луцьку зростає кількість повідомлень про диких тварин

Також лучани повідомляли про збої в роботі системи оповіщення населення.

Окрім того, удвічі порівняно з серпнем збільшилася кількість звернень щодо роботи громадського транспорту.

До департаменту муніципальної варти передано на виконання 180 звернень. Інспектори департаменту досить оперативно реагують на звернення та щодня здійснюють перевірки дотримання правил паркування транспортних засобів.

340 звернень стосувалися роботи житлово-комунальних підприємств міста. Наприклад, було заасфальтовано місця проведення ремонтних робіт, видалено аварійні дерева, підрізано кущі, ліквідовано вибоїни.

Протягом звітного періоду на адресу міської ради надійшло 493 письмових звернення та проведено три онлайн-прийоми громадян.

«Варто зазначити, що у своїх письмових зверненнях і на онлайн-прийомах мешканці громади звертаються з проханнями щодо проведення ремонту доріг і прибудинкових територій. Усі звернення прийнято в роботу та залишаються на контролі керівництва міської ради», – зазначила Лариса Карпʼяк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus