USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Із керівників жеків Луцька зняли премії за слизькі тротуари

2 Березня 2021 09:47
За неякісне посипання тротуарів протиожеледними сумішами в період снігопадів із керівників луцьких жеків зняли частину премій.

Про це йшлося 2 березня під час наради в Луцькій міській раді.

Луцький міський голова Ігор Поліщук розповів, що до нього часто звертаються громадяни, зокрема через приватні повідомлення, і деякі розповідають, що працівники комунальних підприємств просять у них закрити заявки на платформі швидкого реагування 15-80 до вирішення проблеми.

«Заявка має бути закрита тоді, коли проблема вирішена, а не лише для галочки, аби обдурити міського голову і заступників. Якщо я дізнаюся про такі випадки, то ми будемо знімати премії», – сказав мер.

Він нагадав, що орієнтовно два тижні тому на вулицях була ожеледиця.

«Я зранку інспектував місто, дороги були посипані, а тротуари посипали вкрай погано. Людям було некомфортно. За це з керівників жеків знімаю частину премії. Я читаю пояснення: нам департамент ЖКГ не сказав, що потрібно виїжджати зранку посипати тротуари. Ви працюєте вже десятки років у сфері комунального господарства і не знаєте, що в ожеледицю треба посипати дороги? Чи департамент ЖКГ має ще зателефонувати і нагадати, що зранку ви на роботу маєте прийти? Що це за дитячі історії?» – наголосив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 2 Березня 2021 10:02
завжди цiкавили умови для отримання премії керiвником ЖЕКу. задовольните цiкавiсть?
Активіст Показати IP 2 Березня 2021 10:21
Розігнати трутнів або перевести на мінімалку.
123 Показати IP 2 Березня 2021 10:49
Ти дивись, ці комунальщики ще за рахунок державного бюджету премії отримують. А хто буде наводити порядок в будинках, біля будинків (з кожної сім'ї тільки на утримання будинку по 120 грн. відраховується цим комунальщикам). Я не кажу вже про місця де перебувають контейнери під сміття, це якийсь жах, що робиться на смітниках. Безхатченки, п'яниці та плюшкіни все перебируть у контейнерах, пакети порозривають, що вітром все сміття по вулиці розкидує. А які пакети не розірвуть безхатченки чи плюшкіни то собаки з котами роздербанять. Це страшне, що зі сміттям робиться, особливо, коли сніг зійшов.
Богдан Сташинський Показати IP 2 Березня 2021 13:05
Хочу висловити подяку директору ЖКП -№ 3 Руслану Юлдашеву, він особисто контролює на підпорядкованих ділянках посипання тротуарів протиожеледними сумішами. Проходить з самого ранку проблемні ділянки, тому немає травматизму і чисто в місці.
додік Показати IP 2 Березня 2021 13:28
А за ЩО вони взагалі ще й премії отримують?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus