USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Із луцької аптеки хочуть «викинути» працівників?

20 Січня 2014 17:42
Працівникам аптеки №133, яка розташована за адресою Гордіюк, 39 у Луцьку, прийшов лист за підписом міського голови з повідомленням, що їх хочуть закрити.

Про це стало відомо сьогодні, 20 січня, під час зустрічі Миколи Романюка з лучанами в Центрі надання адміністративних послуг.

Фармацевти таким рішенням шоковані. «Ми працюємо ще з 1987-го, майже 30 років. Поряд є аптеки, але вони лише продають товар. Ми ж ще й самі виготовляємо унікальні ліки, зокрема і для немовлят», - розповів представник аптеки Богдан Тиндик.
Згідно з листом, договір про оренду міська рада хоче розірвати, а в цьому приміщенні створити амбулаторію. «Амбулаторія для людей»,- сказав з цього приводу Луцький міський голова Микола Романюк.

Колектив фармацевтів складається з 13 працівників, кожен з яких має сім’. і не хоче втратити можливість заробляти на хліб. Вони запевнили, що також є владою і аптеку не віддадуть.

Із цього приводу міський голова запевнив, що до людей зателефонують, вивчивши питання детальніше. Та пообіцяв, що лучан на вулицю не викине: «Розглянемо чи амбулаторію можна зробити в іншому місці. Якщо ні, то шукатимемо компроміс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
розважай Показати IP 20 Січня 2014 20:47
Так амбулаторіію вже відкривають на Наливайка,6. Скільки тих амбулаторій потрібно? Люди однаково йтимуть за звичкою до поліклініки. А їм медпункти давай. Хороша аптека, так треба знищити.
1 Показати IP 21 Січня 2014 07:08
Просто місце хороше, і дивись через пів року стане власністю романюка молодшого
Гость Показати IP 21 Січня 2014 10:09
Цих аптек уже,як бліх. Нема кого захищати цих бандитів,які здирають з людей за ліки в три шкури.Хай найме іншу оренду. Що мало приміщень в Луцьку.Я думаю обікрав людей добре, нагріб бабла на здоров"ї людей, ха купить приміщення інше та й бізнесую на горі людей.Ог яка вгодована пика, бідова
наївний до Гость Показати IP 21 Січня 2014 10:38
Вишли свою фотку. може скидку на ліки дадуть.
Ірина Показати IP 21 Січня 2014 11:42
Згідна, аптека хороша. Неодноразово купувала ліки, що виготовляються безпосередньо в приміщенні аптеки, для своєї маленької донечки. У Луцьку зовсім мало аптек, які цим займаються. А в нашій країні хтось думає про ДІТЕЙ та їх батьків?????!!!!!
Лучанин Показати IP 22 Січня 2014 00:51
Аптека, яка займається виробництвом це дійсно аптека і вона мусить бути. А навколо неї понаставляли генделики, які торгують медикаментами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus