USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку з території Старого ринку демонтували вже 520 об'єктів

17 Червня 2020 15:08
Роботи з очищення території прилеглої до Луцького замку від незаконних тимчасових споруд та конструкцій ринку тривають. Із території ринку «Центральний» демонтували вже 520 об’єктів.

Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцької міської ради на своїй сторінці у фейсбуці.

«У лютому 2020 року департаментом муніципальної варти було розпочато демонтажні роботи на лівій частині ринку на земельних ділянках загальною площею понад 1,1256 га, які перебували (перебувають) в оренді КП «Луцькі ринки», ФОП Пахолко Любомир Петрович, ПФ «Скорпіон сервіс» та ТзОВ «МТС-Агросервіс (в останніх документи на землю були відсутні). До початку демонтажних робіт на даній території знаходилось понад 603 торгових контейнери» – йдеться у дописі.

Наразі більшу частину вказаної території вже очищено. Зокрема, муніципальна варта наводить такі дані:

– «Луцькі ринки» – демонтували 364 об’єкти;

– ПФ «Скорпіон Сервіс» – 10 об’єктів;

– ТзОВ «МТС-Агросервіс» – 21 об’єкт;

– ФОП Пахолко Л.П. – 125 об’єктів.

«Наразі тривають роботи по перевезенню контейнерів з території підприємця Пахолка Л. П., на якій залишається 85 тимчасових споруд, а також роботи по демонтажу незаконно розміщених тимчасових споруд, які знаходяться з правої частини ринку на вул. Замковій, на земельній ділянці, яка раніше перебувала в оренді Волинської облспоживспілки» – повідомляють муніципали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus