USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Із заметів на Волині звільнили 7 автівок

7 Грудня 2016 11:00
7 автівок витягнули із заметів на волинських дорогах, - інформують у прес-службі ДСНС Волинь.

6 грудня на пункт зв’язку служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу села Грибовиця Іваничівського району під час руху занесло маршрутний автобус. На місце пригоди прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №18, які за допомогою спеціального рятувального автомобіля здійснили буксирування маршрутного автобуса із засніженого узбіччя на проїжджу частину.

О 12:17 в селі Білостік Локачинського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок погіршання погодних умов та утворення на дорогах ожеледиці трапилося зіткнення автомобіля та автобусу.

О 14:20 в селі Веселе у сніговий замет потрапив вантажний автомобіль. На допомогу прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №2 міста Луцька, які за допомогою буксируваного тросу витягли авто на проїжджу частину.

О 15:33 у селі Войнин Локачинського району підрозділом ДСНС здійснено буксирування автомобіля, що не зміг виїхати зі снігового замету самостійно. В автомобілі знаходилась людина, яка їхала на діалез.

О 20:35 у селищі Мар’янівка Горохівського району співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №9 за допомогою тросу дістали автівку зі снігового замету.

Також о 21:15 в селі Пнівне Камінь-Каширського району через погіршення погодних умов у сніговий замет потрапив автомобіль, який вибуксирували на проїжджу частину працівники Державної пожежно-рятувальної частини №8.

Того ж дня о 22:38 в селі Смолигів Луцького району рятувальники вивільнили з кювету легковий автомобіль.

Всього підрозділи ДСНС вивільнили 7 автівок, в яких знаходились 10 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus