USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із бюджету Волині на будівництво піде трохи більше, ніж 4 мільйони гривень

28 Січня 2009 13:43
Цьогоріч на будівництво об’єктів, що фінансуються у 2009 з бюджету області, виділили 4,342 мільйона гривень. Про це у коментарі «Волинським Новинам» 28 січня розповів начальник управління капітального будівництва Волинської ОДА Олександр Волійко.
За словами пана Волійка, з обласного бюджету виділили 4,342 мільйона гривень на капітальний ремонт чи будівництво об’єктів, які мають обласне значення.
Як розповів начальник управління капітального будівництва Волинської ОДА, частина цих грошей піде на погашення боргів за будівництво чотирьох об’єктів, які споруджувалися минулого року.
«А решта коштів – на реконструкцію котельні обласної лікарні, капітальний ремонт Волинської обласної бібліотеки імені Олени Пчілки, капітальний ремонт Волинського краєзнавчого музею та ремонтно-реконструкційні роботи пам’ятки архітектури «Палац родини Липинських» у селі Затурці Локачинського району», – зазначив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus