USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із пивбаром біля луцької гімназії так і не розібралися

29 Серпня 2012 11:06
Учні луцької гімназії №21 з нового навчального року знову ходитимуть до школи через пивний бар.

Заклад уже два роки стоїть біля навчального закладу, але з порушенням досі ніхто не розібрався.

Про це йшлося 29 серпня під час сесії Луцької міської ради.

Депутат міської ради Тетяна Дементьєва озвучила запит своєї колеги Ірини Комлик. У ньому йдеться про те, що мешканці 33-ого мікрорайону, діти яких навчаються у луцькій гімназії №21, стурбовані розміщенням торгового павільйону із кафе, де продають спиртне поруч із навчальним закладом.

Обраниця луцької громади зауважила, що незабаром 1 вересня, тобто, діти повернуться до навчання і знову ходитимуть у школу через пивний заклад.

Нагадаємо, це питання уже декілька років «на часі». Про кафе говорили ще у березні 2011, але тоді міська рада не захотіла воювати із власниками закладу.

Свого часу мер Луцька Микола Романюк також висловлював невдоволення щодо того, що діти йдуть до школи через пивбар.

А підприємець, який «завідує» закладом, Юрій Анцух здійснює свою діяльність без відповідних дозволів. Адже заклад продає алкоголь попри заборону робити це у стометровій зоні поблизу закладів освіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Ю.АНЦУХУ Показати IP 29 Серпня 2012 11:09
МОЛОДЕЦЬ!
sv Показати IP 29 Серпня 2012 11:19
Не можуть чи НЕ ХОЧУТЬ розібратися? Загнати туди бульдозер - і за пару хвилин нічого не залишиться! І нехай власник, не маючи документів, доказує, що в нього там щось було.
Віка Показати IP 29 Серпня 2012 11:48
Да гадюшник там, там і персони сидять (алкашикі і алкоголічкі), а вонь яка звідти, пройти неможливо. І як там попри заборони вони там працюють. Хто за ним там мазу тяне, напевно добре комусь ручку позолотили)))
serhij Показати IP 29 Серпня 2012 11:54
прочитавши дану статтю стає якось.... Виникає питання: Чому такий тривалий час власник без дозволів проводить свою діяльність, про яку знає влада. Боротьба з корупцією набирає обертів.
Чеширский Кот Показати IP 29 Серпня 2012 12:16
Він там стоїть не два роки. Школярики, перед заняттями, купляли там пивко вже років десять назад.
АНАСТАСІЯ Показати IP 29 Серпня 2012 12:55
Це якийсь жах! Не вірю, що на власника немає управи. Торгує незаконно, дозволів не має і спокійно існує не один рік. Це як? Він що президент, що нічого і нікого не боїться?! Хай би подумав, чи хотів він, щоб його діти чи внуки ходили в школу через бар? Нація спивається...
Партія Психів Показати IP 29 Серпня 2012 14:17
Пропонуемо.. 1.Спитати у влади скільки коштуе аренда для гром.орг.які б і хотіли займатися алеж хабарі хлопчиків у Мерсах доволі малюють кругленькі сумми..тому ваші діти і надалі будуть Бухать Вбивати один одного..тому що ...ви того варті... 2.Дати дозвіл цому Пицю.на облаштування Євро ГЕНДЕЛИКІВ біля всіх високо посадовців..та їх помешкань 3.Та здавати статистику в стат управління скількох дітей він долучів до чарки. ;.Після того як неповнолітній присунипться на почне пробухівать чесно вкрадене батьками бабло..тільки тоді може щось і зміниться..
стукачок Показати IP 29 Серпня 2012 15:29
Подейкують, що цей Анцух башляє особисто Борису Петровичу,- тому і міська рада+прокуратура+міліція+податкова=БЕЗСИЛІ. Вибори на носі, а Борису Петровичу грошей треба і електорат з бодуна життям задоволений.
Александр Показати IP 29 Серпня 2012 16:52
А я слышал, что Анцух еще использует голубиную почту: голуби с выручкой садятся прямо на окошко к Тимошенко. И никто, ни милиция, ни прокуратура, ни СБУ ничего с этим сделать не может!
юрій Показати IP 29 Серпня 2012 16:55
Треба зробити так як з цумом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus