USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Пивнушці» біля 21-ї гімназії начхати на владу

27 Вересня 2011 10:03
Лучани скаржаться на кафе, бари і ресторани, у яких допізна гучно лунає музика і вистрілюють феєрверки.

Про це говорили під час оперативної наради в Луцькій міській раді у вівторок, 27 вересня.

Як розповіла начальник відділу звернень громадян Лариса Карп’як, із 9 по 26 вересня на адресу міської ради надійшло кільканадцять телефонних скарг щодо роботи окремих закладів, які порушують громадський спокій.

«Обурення мешканців викликало функціонування ресторану «Золотий дракон», бару «Вікторія», кафе «Чернігівське», де після 23 години гучно лунає музика та феєрверки», – доповіла вона.

«Неодноразові звернення надходили і від жителів 33-го кварталу, зокрема і батьків, діти яких навчаються у 21-й гімназії, щодо функціонування пивної палатки підприємця Юрія Анцуха, котрий здійснює свою торгівельну діяльність поруч із навчальним закладом без будь-яких дозвільних документів. А мотивує тим, що справа знаходиться в суді», – розповіла вона.

Утім міський голова Микола Романюк здивувався почутим, бо гадав, що пивна точка Анцуха вже закрита.

«Є ж відповідне рішення виконкому. Чому воно не виконується?», – обурився він.

Меру одразу ж повідомили, що нині справа Анцуха перебуває у Львівському апеляційному суді.

«Але ж пиво все одно продають біля школи… Якщо людина по-людськи не розуміє, значить будемо іншими методами це вирішувати», – запевнив луцький мер.

Нагадаємо, цьогоріч у липні «пивну точку» біля гімназії №21 в Луцьку обіцяли прибрати, оскільки вона порушує рішення депутатів Луцької міської ради про заборону продажу алкоголю у 100-метровій зоні поблизу закладів освіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Саша Показати IP 27 Вересня 2011 13:12
Пивнушка ще та... Постійно "малолєтки" там нетверезі сидять....
Вже бачили Показати IP 27 Вересня 2011 14:19
Таке відбувається не тільки поблизу 21-ї школи. Пивнушок набагато більше в нашому місті. Про деякі з них можна почитати тут: http://volyntimes.com.ua/news/505
saturnandrey Показати IP 28 Вересня 2011 18:34
там водку пють!точно знаю!сам особисто пив і всі так само теж робили! закривати притон треба! менше пити будуть люди водяру!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus