USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із великими платниками податків працюватимуть окремо

21 Лютого 2012 12:10
Великі платники податків, а таких на Волині – 17 потенційних організацій, обслуговуватимуться у Центральному офісі по роботі з великими платниками. Той, своєю чергою, підпорядковується Державній податковій службі України.

Про це повідомили у прес-службі ДПС в області.

Згідно з наказом ДПС України від 17 січня 2012 року №45 спеціалізовані державні податкові інспекції по роботі з великими платниками податків підпорядковуються Державній податковій службі України. Водночас, у Державній податковій службі України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.12 №42 створюється Центральний офіс по роботі з великими платниками.

Потенційними клієнтами такого офісу сьогодні є 17 великих платників податків Волині. За підсумками минулого року, вони забезпечили майже 40 відсотків надходжень до державного бюджету з області.

«Поліпшення якості податкового сервісу великих платників податків – це головна мета створення спеціального офісу для їх обслуговування. У доцільності такого кроку переконує європейський досвід», - вважає голова ДПС у Волинській області Володимир Михалчич.

Керівник волинських податківців зазначив, що з переходом на обслуговування у Центральний офіс великі платники отримуватимуть адміністративні послуги від найкращих фахівців, а кількість щаблів владних структур, із якими вони контактуватимуть, буде мінімальна.

«Створюючи Центральний офіс, податкова прагне досягнути розумного балансу між інтересами великого бізнесу та держави»,- підсумував Володимир Михалчич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus