USD 40.50 40.85
  • USD 40.50 40.85
  • EUR 40.55 40.90
  • PLN 10.22 10.40

Кабмін передав Любомльській громаді триповерхову будівлю

7 Серпня 2022 16:26
Уряд передав у власність Любомльської громади приміщення колишнього районного управління Держказначейства.

Відповідне рішення було ухвалене 2 серпня. Зокрема, у власність громади передали нежитлове приміщення, яке розташоване в Любомлі на вулиці Б. Хмельницького, 12.

У листопаді 2019 року згаданий об’єкт нерухомості Фонд держмайна включив у список на приватизацію, однак у січні 2020-го його було звідти виключено.

Згідно з документами, в приміщенні раніше розташовувалось управління Державної казначейської служби у Любомльському районі.

До слова, приміщення, яке передали громаді, має три поверхи і площу 966,5 кв м.

Нагадаємо, з 1 вересня в Україні має масово стартувати приватизація. Відповідне завдання уряд отримав від президента. Мала приватизація, особливо в регіонах, де люди в селах і містечках знають об’єкти, які роками стоять і неефективно використовуються, покликана дати можливість викупити ці приміщення за справедливу ціну та розпочати роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Серпня 2022 20:34
місцева банда контрабандистів і хабарників обов'язково прихватизує за 'справедливою' ціною

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus