USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кабмін повернув податкові перевірки, які зупинили через карантин

5 Березня 2021 17:52
Незважаючи на карантинні обмеження, які досі діють в Україні, Кабінет Міністрів дозволив податкові перевірки бізнесу.

Про це розповів голова Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, повідомляє OBOZREVATEL.

«Звичайно, це погано, коли немає перевірок досить тривалий час, але зараз Кабмін уже їх дозволив, хоча карантин триває», – заявив нардеп.

Відзначається, що не всі перевірки забороняли. Так, щодо підакцизних товарів та відшкодування ПДВ вони тривали. «А ось ті, що стосуються великих підприємств, уряд, нарешті, дозволив, і це абсолютно правильне рішення», – сказав Гетманцев.

Раніше Кабмін затвердив постанову, згідно з якою будуть скорочені терміни обмежень в частині мораторію на проведення деяких видів перевірок. У свою чергу заборона на проведення документальних перевірок фізичних осіб підприємців залишається незмінною.

Читати ще: Держекоінспекція почне перевіряти якість пального на АЗС

Нагадаємо, прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що уряд почав перевірки через різке зростання цін на бензин в Україні. Він зазначив, що обговорював цю проблему з президентом Володимиром Зеленським. Також було проведено нараду з усіма профільними органами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Березня 2021 07:20
Данила Гетьманцев в эфире рассказывает, что скоро в Украине будет амнистия капиталов. Мол, вы те деньги, которые копили, но не платили налоги - задекларируйте и не будет ответственности. Призываю всех НЕ ДЕЛАТЬ ЭТОГО. По одной простой причине - власть, которая зовет обратно Донбасс, обещает амнистию всех, кто не брал оружие, а потом начинает объявлять госизмену людям за комментарии в соцсетях и интервью - это подлые лжецы. Вы засветите деньги, а потом через год сядете. Скажите им дружно: «идите нах#й»

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus