USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кабмін заборонив торгівлю материкової України з Кримом

16 Грудня 2015 13:50
Рішення вже ухвалене Кабміном.

Торгівля між материковою Україною та окупованим півостровом Крим буде заборонена через 30 днів. Про це під час засідання уряду оголосив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, - інформує ТСН.

Зокрема, будуть заборонені торгівля і виконання будь-яких робіт.

"Відповідно до рішення Кабміну, яке згідно з законом "Про вільну економічну зону "Крим" набуде чинності протягом 30 днів з моменту прийняття такого рішення, забороняється поставка робіт товарів і послуг за всіма митними режимами з тимчасово окупованої території на іншу територію Україну, та з материкової України в Крим, за винятком особистих речей громадян, соціально-значущих продуктів харчування і гуманітарної допомоги", - заявив прем'єр.

Нагадаємо, у середу, 16 грудня, МЗС України закликало Росію повернути вкрадені бурові вишки в Чорному морі. Як йдеться в заяві, діяння Кремля, яке поповнило перелік доказів загарбницької поведінки РФ та її нехтування міжнародним правом, свідчить також про порушення Росією своїх зобов'язань як держави-окупанта, зокрема в частині забезпечення недоторканості права власності.

Крім того, Росія направила до місць буріння свій сторожовий корабель, щоб унеможливити підхід суден ВМС України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 16 Грудня 2015 15:08
Кабміну від нас усіх - волинський низький доземний уклін!
SVV Показати IP 16 Грудня 2015 15:45
І скільки ця брехуняка буде пі***ти. Авто як їздили в Крим так і їздять. Водії розказують, що соляра в них по 13грн. по курсу, держава чеше інше. Кому вірити? ПРАЦЮЮ З ПЕРЕВІЗНИКАМИ.
Анонім до SVV Показати IP 16 Грудня 2015 20:08
Не понял твоего твоего вопроса? Тебе говорят перевозчики и государство разные вещи. А теперь ответь на элементарный вопрос, кто из них может быть заинтересован тебе врать?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus