USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

Кабмін знайшов заміну Лікарчуку

3 Серпня 2015 13:45
Кабінет міністрів тимчасово поклав виконання обов'язків директора Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) на Віталія Дяченка. Відповідне розпорядження №770 від 30 липня оприлюднили на урядовому порталі, - повідомляє Тиждень.ua.

У розпорядженні зазначено, що виконання обов'язків директора на Дяченка поклали на період до завершення службового розслідування.

Нагадаємо, 21 липня ГПУ під час обшуку вилучила докази корупції чиновників Міносвіти, а СБУ виявила факти несанкціонованого втручання у реєстр ЗНО.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Кабмін відсторонив директора Центру оцінювання якості освіти Ігоря Лікарчука від виконання обов'язків до завершення розслідування.

Генеральна прокуратура України оголосила про підозру першому заступнику директора Українського центру оцінювання якості освіти за фактами несанкціонованого втручання та зміни інформації в «Реєстрі осіб, які пройшли зовнішнє незалежне оцінювання».

30 липня суд посадив заступника Лікарчука під домашній арешт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Галичанка Показати IP 3 Серпня 2015 13:58
Тест
Анонім Показати IP 3 Серпня 2015 15:53
Дурдом!
Штефан, Луцьк Показати IP 3 Серпня 2015 19:48
Ну, невже не можна змусити себе припинити красти! Я ж не краду - і живу! То не крадіть і ви - довше проживете і здоровішими будете.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus