USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кандидатури попередньої влади в облраді не пройшли

18 Березня 2014 14:56
Декілька кадрових питань, які не пройшли під час сесії облради, розглядатимуть під час депутатських комісій.

Про це стало відомо під час прес-конференції голови облради Валентина Вітера сьогодні, 18 березня.

Нагадаємо, під час другого пленарного засідання 24 позачергової сесії облради 14 березня, депутати розглянули ряд кадрових питань. Дехто з них не набрав необхідної кількості голосів, а одне з них викликало бурхливе обговорення. Зокрема, йдеться про призначення керівника Школи вищої спортивної майстерності.

Не призначили й депутати керівників Головненської школи-інтернат і Берестечківського психоневрологічного інтернату.

Чому ці питання не вирішилися в сесійній залі – розбиратимуться депутатські комісії.

«Можливо, ці кандидатури не пройшли, бо їх подавала попередня влада», - припустив голова облради Валентин Вітер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
сон Показати IP 18 Березня 2014 15:34
зайченко и карнаухова одне циле геть
громада Показати IP 18 Березня 2014 15:45
Якщо, як виступав сьогодні по ТБ Яценюк, швидко і ефективно проведуть реформи і віддадуть великі повноваження регіонам і не тільки Південно-Східним областям, щоб якби не бунтували, а всім! Уявіть, що маючи три пункти пропуску, один з Білорусією і два з Польщею, як Волинь може себе забезпечити, якщо всі платежі залишаться на Волині?! Але поки це слова, і чи погодиться на таке Київ?! А з призначень в області, з тих можливих кандидатур на посади видно, що все повторюється, як у 2004-му році і лише партії ділять все без участі громади, а тільки заявляють, що люди їм диктують! Все це брехня! Чому не орган влади, як обласна Рада, а збіговисько незрозумілих людей вносять кандидатури на владні посади? Адже депутати обрані саме народом і є там представники різних партій, але на це ніхто і уваги не звертає, а тільки Майданом прикриваються, а подивіться хто на тому Майдані? Не всі звичайно, але більшість - пройдисвіти і ті, кого ми вже бачили в «справі» в кабінетах і що - знову на ті-ж граблі? Які Шиби, які Банади... ви в своєму розумі? Тому може бути дуже велике розчарування від цієї революції і як-би нова не виникла, бо те що робиться з новими кандидатурами, ходіннями до Пустовіта, прохання, знайомі, "бо на Майдані був"... - це просто жах!!!!
Андрій Показати IP 18 Березня 2014 17:48
Громада,ти дійсно нажаханий.Не принижуй учасників майдану.Хватить,ми бачили чого вартує наша облрада.Дореволюційна більшість в раді - пройдисвіти,з німої підтримки яких ми отримали Небесну сотню.Слава Героям!А таким як ти ,ганьба.
воля Показати IP 18 Березня 2014 20:30
зайченко хай розкаже як вин став заслуж тренеером никого не тренуючи як вин розвалював инвалидний спорт
ікс і ігрек Показати IP 19 Березня 2014 12:12
Кому заважає робота директора Берестечківського психоневрологічного диспансера, яка розбудовує нові корпуси, вчасно виплачує заробітну плату, підтримує підсобне господарство установи? Чи вже є нові клієнти на вказану посаду, які краще "розпорядяться" грошима, які виділяються на заклад?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus