USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кадиров передумав йти у відпустку, поки на Донбасі «світовий сатанізм»

6 Вересня 2022 14:28
Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що передумав йти у "безстрокову відпустку", бо не має права залишити посаду, коли Росія "бореться зі світовим сатанізмом на Донбасі".

Про це Кадиров повідомив у черговому відеозверненні, пише Українська правда.

"У цей відповідальний час, коли наша країна бореться зі світовим сатанізмом на Донбасі, не можна йти у відпустку ні владі регіонів, ні військовослужбовцям усіх рангів", – заявив він.

Кадиров додав, що наразі готовий взагалі працювати без щорічної відпустки, а у подальшому хоче побити чинний рекорд перебування на посаді серед керівників російських регіонів.

Він також похвалився, що з донецького напрямку "надходять чудові новини", нібито до відправки на Донбас вже підготовлено ще "кілька тисяч рішуче налаштованих добровольців та елітних бійців".

Читати ще: «Кров за кров»: Експерт пояснив, чому Кадиров шукає шляхи відступу з Чечні

Нагадаємо, днями Кадиров раптово заявив, що вже "засидівся" на посаді голови Чечні і заслужив на "безстрокову відпустку і довгу відпустку".

У серпні слідчі СБУ оголосили Рамзану Кадирову про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатолій Показати IP 6 Вересня 2022 19:55
кадиров це істота, ішак!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus