USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Калуш у понеділок отримає волинські ліки

2 Серпня 2008 08:35

Уже в понеділок, 4 серпня, до Калуського району Івано-Франківської області прибудуть ліки як допомога від Волині. Про це «Волинським Новинам» 2 серпня повідомили у прес-службі голови Волинської ОДА.
Нагадаємо, що до Волинської облдержадміністрації звернулися Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька області з проханням надати допомогу мешканцям їх регіонів.
Голова облдержадміністрації Микола Романюк під час учорашньої наради із заступниками зазначив: «Волинь не буде стояти осторонь проблем жителів постраждалих регіонів. Ми допоможемо медикаментами, продуктами харчування, будівельними матеріалами, зокрема, деревиною. Допоможемо тими товарами, які виробляються місцевими промисловими та сільськогосподарськими підприємствами».
Перед нарадою голова облдержадміністрації зустрівся з керівниками фармацевтичних мереж області, де прийняли рішення виділити медикаменти постраждалим. За словами губернатора, уже в понеділок Калуський район Івано-Франківської області отримає потрібні ліки.
«Продукти ж харчування планується доставити у західні регіони  наступного тижня», – додав Микола Романюк. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus