USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Камери відеоспостереження не охоплюють центр Луцька

23 Березня 2017 08:29
З усіх камер спостереження на Театральному майдані працюють лише відеокамери на будівлі універмагу, - повідомив очільник поліції Луцька.

Про це йшлося під час 20-ї сесії Луцької міськради 21 березня.

Під час звіту начальника Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Олега Кічука депутат Павло Данильчук поцікавився щодо камер спостереження на Театральному майдані у Луцьку. Він нагадав про випадок, коли загорівся стенд Героїв АТО та Небесної Сотні. Депутат поцікавився результатами розслідування у цій справі та ситуацією щодо роботи камер спостереження.

Олег Кічук відповів, що наразі на будівлі бібліотеки висить лише макет камери, насправді камера не працює. Не діють також камери на будівлі драмтеатру. Працюють, з його слів, лише відеокамери на будівлі універмагу. Жодні інші камери зараз не перекривають центральний майдан міста. Також вже не обслуговуються підключені в 2015 році дві камери спостереження на проспекті Перемоги.

З його слів, півтора місяці тому вчинили розбійний напад на квартиру у мікрорайоні вулиці Липинського за гіпермаркетом «Там Там», де розташовані новобудови. Завдяки якісним відеокамерам, на які зафіксували факт злочину, розбійний напад вдалося розкрити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus