USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку встановлять камери спостереження

26 Грудня 2018 10:00
В обласному центрі Волині встановлять камери відеоспостереження. Для цього функції замовника робіт будівництва волоконно-оптичних мереж з встановленням камер відеоспостереження передали департаменту муніципальної варти міської ради.

Про це йшлося 26 грудня під час позачергового засідання виконавчого комітету.

Як ідеться в пояснювальній записці до проекту рішення, потребою прийняття рішення є продовження нового будівництва волоконно-оптичних мереж з встановленням камер відеоспостереження в місті.

Так, члени виконкому вирішили передати функції замовника робіт з будівництва волоконно-оптичних мереж з встановленням камер відеоспостереження в Луцьку департаменту муніципальної варти міської ради.

Начальник управління капітального буівництва Леонід Карабан пояснив, що його управління було замовником робіт, ще в 2016 провели торги та заключили договір, зокрема управління реалізувало цей проект на 60%. Оскільки користуватися цим проектом муніципальна варта, то доцільніше передати функції замовника саме цьому департаменту.

Отож, департамент муніципальної варти прийме від управління капітального будівництва проектно-кошторисну документацію та виконані роботи з незавершеного будівництва в сумі чотири мільйони шістсот дев’яносто дві тисячі триста сорок грн.

Нагадаємо, начальник Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Олег Кічук розповідав, що для боротьби зі зростанням рівня вуличної злочинності в обласному центрі Волині поліція планує встановити близько 150 камер спостереження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Він Показати IP 26 Грудня 2018 10:06
Виходячи з логіки шановного начальника УКБ,функції замовника по всіх об’єктах необхідно передати галузевим управлінням, оскільки жодним із них Карабан після завершення робіт не користується.кажеться що замовник просто скидає невигідний об’єкт.
Анонім Показати IP 26 Грудня 2018 11:52
Йому вже нічо не треба. Дід на пенсії, хвости скидає
Вася Показати IP 26 Грудня 2018 12:11
це вже ЯКИЙНАДЦЯТИЙ раз встановлюють, але ніяк не встановлять
Закон Показати IP 26 Грудня 2018 12:24
Має бути дотримана юридична процедура передачі функцій замовника ! Утворіть відповідну комісію, оформіть передачу актами. Обгрунтуйте, чому виникла така потреба. Виясніть, чому не було завершено будівництво. Які причини порушення термінів здачі об'єкта, чи був факт недофінансування, з чиєї вини то трапилося і т. п.Проведіть службове розлідування ! А обладнання вже закупили ? Воно ще не зігнило ? Чи вже списали ? Тепер треба коригувати документацію. То призведе до збільшення вартості, що в свою чергу, відтермінує завершення будівництва. А тепер найголовніше - чиї непрофесійні дії до цього призвели ? По всій строгості закону наказати винних ! Бо якби система вже функціонувала, то скількох порушень, злочинів за той час вдалося би уникнути !
Він до Закон Показати IP 26 Грудня 2018 12:57
Потрібно також добавити, що необхідно замовнику поновлювати всі дозвільні документи на будівництво у ДАБІ.
Дід Іван Показати IP 26 Грудня 2018 12:43
Понімаєш, діду Карабане ! Треба мати нюх і чітко відчувати, коли треба ззовні зачинити двері. Ну, вже ж той третій поверх в особняку закінчив - йди. Бо промєдлєніє - смерті подобно. Так нє ж - чертовскі хочецца поработать ! Ну - ну ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus