USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Канада надала форму і камери для поліції Луцька

17 Грудня 2015 17:12
Для патрульних поліцейських Луцька та ще п’яти українських міст Канада надала форму і камери.

5 мільйонів канадських доларів, 1 360 тисячі комплектів форми та 1420 ж нагрудних пристроїв для відеозйомки сьогодні передав посол Канади в Україні Роман Ващук департаменту патрульної служби МВС.

Її отримають патрульні поліцейські Ужгорода, Мукачева, Луцька, Миколаєва, Кременчука й Дніпропетровська, - пише Gazeta.ua.

Сертифікати на форму сьогодні вручили на базі столичного управління поліцейських, що на вулиці Народного ополчення.

"Цей проект має забезпечити близько 10% працівників патрульної поліції. Що стосується навчання нової патрульної поліції, то тут Канада забезпечує на близько 40%, тобто наш професіонально-інтелекуальний вклад більший, ніж матеріальний", - каже Роман Ващук.



Зі слів Євгена Жукова, начальника департаменту патрульної поліції, форму і рації передадуть до патрульних служб Луцька, Миколаєва і Дніпропетровська. Новостворені департаменти тут мають заступити на чергування до Нового року. У ще 25 містах цей проект буде запущено у вже в 2016 році.

Також під час заходу офіцери канадської поліції показали чого навчили своїх українских колег. Показали як затримувати злочинця, правильно його обшукати та правильно надягнути наручники.

Як повідомлялося, вже 19 грудня до Луцька завітає голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, щоб привести до присяги нових патрульних, після чого перші екіпажі заступлять на чергування.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПАТРУЛЬНА ПОЛІЦІЯ ВИЙДЕ НА ВУЛИЦІ ЛУЦЬКА НА МИКОЛАЯ

Раніше Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляв про те, що запуск нової патрульної поліції у Луцьку відбудеться 21-го грудня. Утім, як стало відомо згодом, патрульні поліцейські вийдуть на вулиці Луцька раніше, ніж очікувалося. Так, запуск партульних планували спочатку на 12 грудня, проте у зв'язку з від'їздом Деканоїдзе за кордон знакову подію відклали ще на тиждень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Ас Показати IP 17 Грудня 2015 17:19
Не було цих пр*д*рків на вулицях так добре,зараз почнеться всіх підряд в каталашку і по повній програмі
Анонім до Ас Показати IP 17 Грудня 2015 18:18
Сказав гопнік, вчергове надзюривши в арці.
Ас до Анонім Показати IP 17 Грудня 2015 21:54
По собі судиш,куда гопніку до тебе ти ж професіонал в цьому можеш і *акнути в себе під дверима
Анатоль_ Показати IP 17 Грудня 2015 17:21
От за це велике спасібо братам канадцям!
Отто Показати IP 17 Грудня 2015 18:34
Посол Канади в Україні розмовляє українською мовою, а представник держави начальник департаменту патрульної поліції ЖУКов балабенить на москальскому етносі..
коментар до Отто Показати IP 17 Грудня 2015 20:31
А хто бачив потасову Авакова і Саакашвілі? - Йшло засідання РНБО, то там всі говорили по-російськи. Наголошу, РНБО України! Порох, Сеня і Аваков - всі лєпєталі на магучєм. То хіба це призидент, прем"єр і міністр? Де ще є таке в світі, щоб перші особи вели ділову нараду недержавною мовою, а в нашому випадку ще й мовою окупанта? Подивишся на це б...ство і думаєш, що справді Путін правий, коли вважає нас збунтованою провінцією. Ніякої гідності в нас немає. Обираємо щоразу як бидло останніх виродків до влади, а вони як вже тільки хочуть нами "коники ліплять": війна, тарифи, ціни, курс, псевдореформи і показуха... І що раз гірше, гірше, гірше. До речі, навіть Яник собі не дозволяв на офіційних нарадах державного рівня російською говорити, і Азіров щось там куверкав, - пам"ятаєте, - а тут тобі на! Прийшли щирі патріоти, які вже не знають куди вишиванку нап"ялити, а про мову ...забули.
Анонім до Отто Показати IP 17 Грудня 2015 21:02
Что поделаешь, если Ваша Светлость 1)Не знает Канады, поэтому и удивляется тому, что "Посол Канади в Україні розмовляє українською мовою"; 2)Не владеешь мовою (хотя, быстрее всего, и языком), что подтверждает незнание того, что обозначает слово этнос.
Отто до Анонім Показати IP 18 Грудня 2015 15:17
Етнічна група, етнос, народ — історично сформована на визначеній території стійка сукупність людей, ЩО МАЄ ЄДИНУ МОВУ, загальні риси й стабільні особливості культури і психології. Вчи букви москалику.
Анонім Показати IP 17 Грудня 2015 19:10
Дякуемо братам канадцям!А коли вже яйценюк з авагяном щось корисне зроблять для своіх же поліціянтів,а зарплата у 7тисяч сьогодні це аж 280долярів,які у 2013 були 2240грн.Запитання:що змінилось в зарплаті і для чого увесь цирк під назвою реформа?Зробіть долар по 8 і платіть 7000грн може тоді поліцаі не будуть брати на лапу, бо пройде певний період часу і "патріотизм" закінчиться, тому що іх сім"і хочуть жити,а не виживати на подачки.
уксус Показати IP 17 Грудня 2015 21:58
Надала так як і авто, що розмитнювати треба або платити у тридорога? :))) Знаємо таких "надавачів" :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus