USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Патрульні у Луцьку затримали водія у стані наркотичного сп’яніння

5 Січня 2016 12:52
Патрульні поліцейські затримали водія у стані наркотичного сп’яніння. Про це йдеться на сторінці патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.


Згідно з повідомленням, сьогодні близько 5 години ранку патрульні виїхали на виклик по орієнтуванню на вулицю Конякіна за підозрою, що за кермом п’яний водій.

Побачивши поліцейських, водій намагався втекти, патрульні заблокували йому проїзд.

Після цього він різко вискочив з авто і заявив, що не був за кермом.

У патрульних виникла підозра, що чоловік був у стані наркотичного сп’яніння, адже в нього були розширені червоні зіниці, не міг стояти на місці.

При особистому огляді патрульні виявили в нього посвідчення водія і ключі, які той підкинув двом друзям, а вони накрили їх своїми тілами і не віддавали. На цих двох осіб склали протокол за ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника поліції) КУпАП.

Також патрульні виявили, що номери на автомобілі не співпадали із зареєстрованими номерами.

Водія відвезли в наркодиспансер, де він відмовився пройти огляд. Тому лікарі склали акт про ознаки наркотичного сп’яніння.

Поліцейські винесли постанову на чоловіка за статтею 121-6 (керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку, без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандартів), статті 122-1 (експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах та склали протокол за статтею 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Транспортний засіб доставили на штрафмайданчик.

ПАТРУЛЬНІ ЗАТРИМАЛИ ВОДІЯ У СТАНІ НАРКОТИЧНОГО СП’ЯНІННЯ#lutskpolice #патрульнаполіція #поліціяЛуцькаСьогодні близьк...

Опубликовано Патрульна поліція Луцька 5 января 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Deymon Показати IP 5 Січня 2016 13:06
От буде приклад нарікам. Що вживати такі речовини погано для вашого здоров'я та можливого негативного впливу на інших оточуючих громадян. плюс авто двойнік. і непокора. повний пакунок цікаво вердикт по них - обов'язково публікуйте
Ненарік Показати IP 5 Січня 2016 14:58
На Братковського,де вісить прапор таких наріків куча буває.Їдуть за дур'ю
А до Ненарік Показати IP 5 Січня 2016 17:49
А всі про це знають і всім все пофіг....
Вова Нарік до Ненарік Показати IP 6 Січня 2016 10:28
Так і ніхто Андрюшу наріка незупинить бізнес процвітає.
Олександр Показати IP 5 Січня 2016 16:19
Не на Конякіна зупинили, а по Винниченка о 5:10 - 5:20 ранку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus